Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Age of Wonders: Planetfall'un İnceleme Notları Yayınlandı

 
Bugün lansmanı yapılacak olan Age of Wonders: Planetfall'un inceleme notları yayınlandı. Hem bilim kurgu hem de bir sıra tabanlı strateji olarak tanımlayabileceğimiz Age of Wonders: Planetfall, oldukça olumlu inceleme notları aldı.
 
İnceleme Notları
 
IGN Italia - 90
PCGamesN - 90
XGN - 88
 
GameWatcher - 85
The Games Machine - 82
 
Spazio Games - 80
IGN Spain - 75

Belirttiğimiz gibi PC, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları ile buluşacak oyun bugün piyasada olacak. Age of Wonders: Planetfall'un tanıtım yazısını aşağıdan okuyabilirsiniz.
 

 
Yıkılan bir galaktik imparatorluğun kozmik karanlık çağından çıkarak yeni bir gelecek kur. Age of Wonders: Planetfall, çok beğenilen Age of Wonders serisinin yaratıcısı Triumph Studios'un yeni strateji oyunu. Planetfall'da taktiksel sıra tabanlı savaş ve kapsamlı imparatorluk kurma özelliklerini yepyeni bir uzay ortamında yaşayacaksın.
 
Militan Öncü Birliklerden dinozorlara binen Amazonlara ve Kurulun sayborg zombilerine kadar altı gruptan biriyle imparatorluğunu kur. Gezegen harabelerini araştırıp kendince evrilen diğer grupları keşfederken zekanı, askeri gücünü ve diplomasi becerilerini kullanarak her grubun görevlerini tamamla. Savaş, inşa et, müzakere yap ve teknolojini geliştirerek tek kişilik sefer modunda bir ütopya yarat ya da çok oyunculu modda arkadaşlarına karşı rekabet et. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Age of Wonders: Planetfall İnceleme Notları Metacritic
Ubisoft Experience Ne Zaman? Etkinliğin Yeri ve Tarihi Belli Oldu Rainbow Six Siege Y4S3 Operatörleri Sızdırıldı

BSC Misafiri

6.8.2019 09:31:58

0
Güzel bir iş çıkarmışlar gibi ama belli olmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız