Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rainbow Six Siege Y4S3 Operatörleri Sızdırıldı

 
Gün geçmiyor ki yeni dönemde piyasaya sürülmeye hazırlanan yapımlar hakkında yeni bir sızıntı ortaya çıkmasın. Bu kez de Rainbow Six Siege'in 4. yıl 3. sezonun operatörleri sızdırıldı.
 
Reddit'te ortaya çıkan sızıntılara önce birçok kullanıcı tarafından şüpheyle yaklaşılmış olsa da sonrasında bu sızıntı, güvenilir bir kaynak tarafından onaylandı. Büyük bir ihtimalle iki operatör de Güney Amerika'da karşımıza çıkacak.
 
Operatörlerden ilki bir çeşit yıkım uzmanına benziyor diğeri ise maceracı bir arkeolog uzmanı olabilir. Her iki operatörün de görselleri bizlere Uncharted atmosferini anımsatmadı değil.
 
Ortaya çıkan operatör sızıntılarını aşağıdan görebilirsiniz.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Rainbow Six Siege Y4S3
Age of Wonders: Planetfall'un İnceleme Notları Yayınlandı Red Dead Redemption 2'nin Satışları 25 Milyon Kopyayı Geçmiş
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

6.8.2019 13:37:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Ubisoft bize karşı ilgisiz ve bilgisiz orası kesin, Bu konuda hayıflanan Yediler5 ise dilimize pek bir fransız kalmış. O nasıl cümle kurmak, ben var bilmemek tarzanca. :D
İyi güldürdün yanlız :D şaka bi yana harbi ubisoft türkleri arap falan gibi mi sanıyo acaba en son çıkan splinter cell blacklist bakın bi türk bölümü var balkondan atlıyasım geldi arabalar 1980 den kalma binalarda çarşı galiba bölümün adı türk bayrakları asılı olmasa arabistana geldik dersiniz assassin's creed revelations hiç girmiyorum bile sokaktaki dilenciler bile ingilizceyi yalayıp yutmuş :D arada türkçe saçma diyaloklar geçmese ne osmanlısı dersiniz fotoğraflara bakıyorumda nerde çapulcu askerler var onları koyuyolar oyuna bunların yerine bordo bereli koyucan jöh koyucan bizimkiler gece gündüz çatışıyo sınırda ubisoft gidiyo ne kadar dandik ordu varsa ekliyo anlamadım ya ırkçılık var yada türkiye bilen kimse yok orda.

BSC Misafiri

6.8.2019 09:31:59

+1
Ubisoft bize karşı ilgisiz ve bilgisiz orası kesin, Bu konuda hayıflanan Yediler5 ise dilimize pek bir fransız kalmış. O nasıl cümle kurmak, ben var bilmemek tarzanca. :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız