Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision'dan Temizlik: 27 Binden Fazla Call of Duty Hilecisi Banlandı

 
 
Activision hafta sonu yaptığı açıklamayla 27.000'den fazla Call of Duty hesabını yasakladığını duyurdu. İyileştirilmiş tespit sistemlerinin ve yeni güvenlik güncellemelerinin gelmesiyle beraber bu hamlenin yapıldığı bildiriliyor.
 
Call of Duty yeni sezonla hilecilerden arındırılıyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere çevrimiçi çok oyunculu oyunlar içerisinde hileci dalgaları belli dönemlerde artış gösteriyor. Geliştirici ekipler bu duruma bir dur demeleri gerekiyor ki Call of Duty'e dahil olan yeni güncelleme güvenlik sistemlerini iyileştiriyor. Açıklanan detaylara göre 4 - 8 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulan çok oyunculu deneme sürümü sonrasında binlerce kullanıcı yasaklanıyor.
 
Yeni hamle Modern Warfare 3 ve Warzone Sezon 3'ün geçen hafta piyasaya sürülmesinin ardından geliyor. Activision yaptığı açıklamada geliştirilmiş tespit sistemi aracılığıyla hafta sonu 27.000'den fazla hesabı tespit ettiğini ve bu hesapları engellediğini belirtiyor. Ekip ayrıca yeni güvenlik güncellemeleri üzerinde çalışıyor ve daha fazla yasaklama dalgasının geleceğini aktarıyor.
 
Modern Warfare 3 ve Warzone Sezon 3, altı yeni temel 6v6 çok oyunculu haritayı içeriyor. Bunlardan dördü oyunun çıkışından bu yana mevcutken ikisi sezon ortasında geliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Activision Call of Duty
Forza Motorsport'un Yeni Güncellemesi Oyunun Boyutunu Azaltıyor Korku Odaklı Harvest Hunt 22 Mayıs'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arda29

12.4.2024 15:32:55

0
Ücretli yapacaksın oyunu işte böyle F2P yaparsan nerede hileci velet var doluşur. Banlamayla bitmez bunlar yeni bir hesap açmak 15 dakikasını almaz. Sorunu kökten çözmedikten sonra sonsuza kadar gider bu iş. Cazip bir fiyat koy birde telefon onayını zorunlu yap bak bakalım hile yapabiliyorlar mı

memomix

11.4.2024 15:00:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Dostum battle.net zaten telefon istiyor,özellikle para varsa işin içinde onu da çözerler hileciler
Nasıl telefon istiyor? Telefon onaylama zorunluluğu yok. Olsaydı zaten bu tür haberleri görmezdik. Hileler zaten paralı. Önemli olan banlandıktan sonra başka bir hesaba kolay geçmeleri. Bunun önü kesilirse caydırıcı olur. Bir de coronus tarzı aim destekleyici programlar da var. Önceleri banlanıyordu kullananlar ancak COD baktı paranın suyu az akmaya başladı, hilecilere ve yardımcı programlara izin verdi bu kadar basit. Ben bu yüzden hesabımı satışa çıkardım da inşallah bir hilecinin eline geçmez.

BSC Misafiri

11.4.2024 11:46:10

0
Artık multi tarafı askeri oyundan çok süper kahramanlar ,şarkıcılar daha aklına ne gelirse saçma sapan çoçuk işi skinlerle ve efektlerle doldurmuşlar. Multi tarafı artık fortnite olmuş....

BSC Misafiri

11.4.2024 11:46:01

0
Dostum battle.net zaten telefon istiyor,özellikle para varsa işin içinde onu da çözerler hileciler

memomix

10.4.2024 14:35:59

0
Hileyi engelleyebilecek ya da azaltabilecek tek şey Hesapta zorunlu telefon onayı vermek olmalı. Hileciler sınırsız email ile hile yapmaya devam ettikleri sürece bu iş haberden öteye gitmez! Ha ayrıca unutmamak lazımdır ki; en büyük hileci de COD un ta kendisidir. Para kazanayım edasına.. anladınız..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız