Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

A King’s Tale: Final Fantasy XV Ücretsiz Olarak Ulaşılabilir Durumda

 
 
   Öncesinde Final Fantasy XV'i GameStop üzerinden ön sipariş yapanlara verilen A King’s Tale: Final Fantasy XV PlayStation 4 ve Xbox One sahipleri için ücretsiz olarak sunuldu.
 
   Retro-stili grafik tarzını kullanan hızlı tempolu side-scroller hack & slash oyunu A King’s Tale: Final Fantasy XV'e PlayStation 4 sahipleri buradan, Xbox One sahipleri ise buradan ulaşabilir. 
 

"FINAL FANTASY XV'in 30 yıl öncesinde kurgusal bir zamanda geçen bu oyun, retro tarzdan esinlenen grafiklerinin yanı sıra modern oyun dünyasının etkilerini taşıyan hızlı bir dövüş sistemine sahip. Derin dövüş sistemi, yoğun saldırılar, yıkıcı sihir, muazzam çağrılar ve özgün yoldaş saldırılarını, FINAL FANTASY XV dünyasının üç farklı mekanındaki olağanüstü bir oyun deneyiminde bir araya getiriyor.

Huzursuz bir şekilde uyumaya çalışan Noctis, babası Kral Regis'ten alelade bir masal yerine fantezi ve macera dolu bir hikaye anlatmasını ister. Regis anlatır: Krallığın başkenti Insomnia'da güzel, huzurlu bir gündür, fakat bu huzur canavarların şehre saldırısıyla son bulur. Genç Regis, Weskham ile birlikte, şehirden ayrılarak bir maceraya atılır. Daha sonra arkadaşları Cid ve Clarus da onlara katılır. Birlikte Duscae düzlüklerine doğru bir yolculuğa çıkarlar, burada keşfedecekleri gizemli bir mağara ve bu mağarada da düşmanları bulunmaktadır."

 
   Final Fantasy XV PS4 ve Xbox One üzerinde ulaşılabilir durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
final fantasy 13 Final Fantasy Versus 13 square enix final fantasy xv PS4 Xbox One
System Shock Remake Unreal Engine 4'e Geçiş Yaptı Mass Effect: Andromeda Multiplayer Beta İptal Edildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Shingo Yabuki

2.3.2017 15:09:33

0
Nice!!!

Megathrone26

2.3.2017 11:53:02

0
gayet hoş duruyor hemen indiriyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XV
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız