Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mass Effect: Andromeda Multiplayer Beta İptal Edildi

 
   BioWare, N7 (7 Kasım) gününde Mass Effect: Andromeda için multiplayer beta yapılacağını duyurmuş ve kayıtlarını açmıştı. Şimdi ise BioWare resmi blog üzerinden "Mass Effect Andromeda Multiplayer Tech Test" adı altında yapılacak betanın iptal edildiğini açıkladı. 
 
"PAX East esnasında canlı multiplayer etkinliğimiz olacak. Artık evdeki oyuncular için multiplayer tech test olmayacak. Kayıt yaptıran herkese teşekkür ediyoruz. Andromeda'da sizi görmek için sabırsızlanıyoruz." 
 
   BioWare, 10-12 Mart tarihlerinde PAX East esnasında oyunculara Mass Effect: Andromeda'nın multiplayer modunu deneme şansı sunacaklarını da ekledi. 
 
   Uzayın keşfedilmemiş ve affetmeyen bölgesinde insanlığa yeni bir yuva arayışında liderlik edecek bir yol göstericinin rolüne gireceğimiz Mass Effect: Andromeda 21 Mart tarihinde Kuzey Amerika, 23 Mart tarihinde ise Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Oyunun çıkış yapacağı platformlar PlayStation 4, Xbox One ve PC.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Mass Effect Commander Shepard Mass Effect 4 BioWare EA PC PS4 Xbox One Andromeda
A King’s Tale: Final Fantasy XV Ücretsiz Olarak Ulaşılabilir Durumda GDC Awards 2017'de Yılın Oyunu Overwatch Seçildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Stackalloc

4.3.2017 14:38:38

0
iyi olmuş zorlama mp gitmezdi zaten

ByTheEfsane

3.3.2017 16:26:11

0
BioWare lütfen bir sorun varsa oyunu ertele :( Kötü bir oyun yayınlamaktansa iyi bir oyun yapmak için ertelemek daha hayırlı.

Bugra4129

2.3.2017 22:40:01

+2
Bu oyun kötü olursa harbi oturup ağlarım mass effect üçlemesini baştan bir daha bitiririm ha :D Lütfen Bioware bizi yanılt

ardaq

2.3.2017 19:45:35

+1
kandırıldık

gamerasi

2.3.2017 17:43:11

+1
Yayınlanan ilk videodan beri bir garipliktir gidiyor.

Wayward Son

2.3.2017 16:18:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: TurtleTut Bu oyunda var bir sıkıntı ama dur bakalım ... Son videoya yağan olumsuz yorumlardan sonra Multiplayer Betayı iptal etmeleri falan ... Her videoda bir şeylerin yanlış gittiği hissiyatını daha da fazla uyandırmaları ... Bir sıkıntı var ama umarım aşarlar. Zira senaryo yazarının ve bölüm tasarımcısının oyunun yapım aşamasının yarısında iken terk edip gittiklerini biliyoruz. EA'da ve BioWare'de adam bitmez o yüzden kimse pek endişelenmedi ama oyunun çıkışına 2-3 bir şey kalmışken daha yeni yeni tanıtımını yapabildiler, o da bir şeye benzemiyor. Koca Mass Effect'e adam gibi reklam ve PR çalışması yapılmadı belkide yapılamadı, zira oyun bitmemiş gibi gözüküyor. Umarım yanılırım ve dehşet güzellikte bir oyunlar karşılaşırız. BioWare'ı güvenmek istesemde Dragon Age II gibi bir facia orada duruyor, ne olur ne olmaz. Ön-sipariş falan yapmamak lazım. Çıkışı ve gerek oyun basını gerekse kullanıcı bazında incelemeleri beklemek gerekiyor.
Valla hocam bir ME fanboyu olarak elim ön siparişe gidiyor sonra geri çekiyorum. Hele o son video tam faciaydı. İzlemeyecektim gazı kaçmasın diye ancak yorumların berbatlığını görünce baktım, bakmaz olaydım. Oyun çıkmadan önce adam akıllı birkaç video gelmezse hayatta ön sipariş etmem.

Antikaruh

2.3.2017 15:24:10

+2
Bu oyunda var bir sıkıntı ama dur bakalım ... Son videoya yağan olumsuz yorumlardan sonra Multiplayer Betayı iptal etmeleri falan ... Her videoda bir şeylerin yanlış gittiği hissiyatını daha da fazla uyandırmaları ... Bir sıkıntı var ama umarım aşarlar. Zira senaryo yazarının ve bölüm tasarımcısının oyunun yapım aşamasının yarısında iken terk edip gittiklerini biliyoruz. EA'da ve BioWare'de adam bitmez o yüzden kimse pek endişelenmedi ama oyunun çıkışına 2-3 bir şey kalmışken daha yeni yeni tanıtımını yapabildiler, o da bir şeye benzemiyor. Koca Mass Effect'e adam gibi reklam ve PR çalışması yapılmadı belkide yapılamadı, zira oyun bitmemiş gibi gözüküyor. Umarım yanılırım ve dehşet güzellikte bir oyunlar karşılaşırız. BioWare'ı güvenmek istesemde Dragon Age II gibi bir facia orada duruyor, ne olur ne olmaz. Ön-sipariş falan yapmamak lazım. Çıkışı ve gerek oyun basını gerekse kullanıcı bazında incelemeleri beklemek gerekiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mass Effect: Andromeda
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız