Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

90'lı Yılların Spider-Man Seslendirmeni, Spider-Verse 2'deki Bir Role Açık Olduğunu Söyledi

 
90'lı yıllarda yayınlanan Spider-Man animasyonu günümüzdeki çoğu insanın Spider-Man sevme sebebi olmuştu. O animasyonda Spider-Man'in ses sanatçısı Christopher Daniel Barnes, Into the Spider-Verse 2'deki bir role açık olduğunu söyledi.
 
Aynı animasyon bizim ülkemizde de FoxKids üzerinden yayınlanıyordu ve bizim izlediğimiz Türkçe dublajlı versiyonunu da Legolas, Captain Jack Sparrow ve Sirius Black gibi karakterlerin seslendirmeni Murat Şen seslendiriyordu.
 
Geçtiğimiz günlerde Christopher Daniel Barnes ile yapılan röportajda kendisine yöneltilen bir soru üzerine, Spider-Verse 2'de oynamanın süper olacağını ve böyle bir role açık olduğunu söyledi. Devamında ise bu rol için artık biraz yaşlandığını, ancak yaşlı bir Spider-Man'i seslendirmekten mutlu olacağını söyledi.
 
Into the Spider-Verse 2'de yine farklı Spider-Man'lerin olacağı tahmin ediliyor. Umuyoruz bu Spider-Man için de güzel bir rol bulunabilir, benim de çizgi romanları ve Spider-Man'i sevmemi sağlayan bir çizgi filmdi.
 
Into the Spider-Verse 2, 7 Ekim 2022'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi spider-man into the spider verse spider verse miles morales vizyon tarihi oyuncular peter parker foxkids Christopher Daniel Barnes
Overwatch'tan Mei Şimdi Heroes of the Storm'da Observation, Night Call, Streets of Rogue ve The Messenger Xbox Game Pass'e Geliyor

Hudson51

24.6.2020 21:24:28

0
İlk film Sony'nin güvenmemesi sebebiyle baya bir içerik çıkarmıştı kendinden. Ama bunda Maguire'ı bile bekliyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız