Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

4 Heroes of Light'ın Çıkış Tarihi Göründü

 
 
    Square Enix'in, Nintendo DS için yapım aşamasındaki yeni Final Fantasy oyunu olan Final Fantasy: The 4 Heroes of Light'ın Batı çıkış tarihi biraz daha netlik kazandı. Yeni Fantasy oyununun Sonbahar'da çıkacağı belirtilirken oyun ile ilgili yeni bilgilerde verildi. 

     Yeni oyunun DS'e göre harika görselliğin yanı sıra kontrolleri kolay bir savaş sistemiyle hayranlarının karşısına çıkacağı belirtildi. Yeni Final Fantasy'nin temel taşlarını kaybetmeden bunun üstüne bugünün teknolojisini katarak yeniliklerle beraber geleceği söyleniyor.
 
    Oyuna getirilecek olan "Crown" sistemi sayesinde karakterlerin, sınıflarını değiştirirken yapacakları seçimlerin çok çeşitli olacağı da verilen bilgiler arasında yer alıyor. Oyunda 20'den fazla sınıf olacağı açıklanırken, bu sınıflar arasında Black Mage, White Mage ve Ranger gibi sınıfların yanısıra ilk defa göreceğimiz sınıflarında olacağı belirtiliyor. 
  
    Online bağlantı sayesinde arkadaşlarınızla zindanlarda beraber savaşabileceğiniz de açıklandı. Zindanlarda elde edilecek "Battle" puanları sayesinde, bu puanları nadir eşyalarla takas edebileceğimiz belirtildi.
 
     Final Fantasy III ve Final Fantasy IV'ün remake'lerini yaratan ekip olan Matrix Software'in yapımını üstlendiği yeni Final Fantasy oyununun önceki remake'ler gibi harika olacağını düşünüyorum. DS'e bu kadar harika Final Fantasy remake'leri yapan bu ekibi yeni-nesil bir Final Fantasy remake'i yaparkende görmek isterim doğrusu...
 
    Oyun ile ilgili yayınlanan ilk ekran görüntülerine ise buradan ulaşmanız mümkün.

 
 
Kaynak

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Four Warriors of Light: Final Fantasy Gaiden four warriors of light square enix The 4 Heroes of Light DS çıkış tarihi ekran görüntüleri
Yeni Bir Uncharted Oyunu Psp Yolunda mı?! Ape Escape PS3'ün Geliştirilmesi 2006'da Başladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy Gaiden: The 4 Heroes of Light
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız