Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ape Escape PS3'ün Geliştirilmesi 2006'da Başladı


 
     Sony bir süre önce Playstation 3'ün yeni harekete duyarlı kontrol sistemi Move'a göre tasarlanan bir Ape Escape oyunuyla karşımıza çıkacağını açıklamıştı. Bu oyunla ilgili doğru düzgün bir bilgi malesef bulunmuyor, ama en azından 2006 yılından bu yana üzerinde çalışıldığını öğrendik.
 
     Oyunun geliştiricisinin asıl amacı aslında Japonya'ya özel olarak piyasaya çıkan serinin yan oyunu Piposaru 2001'in devam oyununu yapmakmış, ama bundan vazgeçilmiş. Uzun süre rafta bekleyen proje sonunda PS3 için hazırlanmaya başlanmış.

     Tabi arada yıllar geçince projede bir çok değişiklik meydana geliyor. Bunun yanı sıra oyun yeni kontrol sistemi  Move'a göre tasarlanıyor. Her şeye rağmen Ape Escape PS3'ün temellerinde kökten bir değişiklik yapılmıyor. Proje hala Poposaru'nun devamı olarak nitelendiriliyor.

     Ape Escape PS3'ün piyasaya çıkış tarihi Move'a bağlı olsa da oyunu 2010'un 3. çeyreğinde Japonya'da, 4. çeyrekte Avrupa'da görmeyi umut ediyoruz. Amerika çıkış tarihi ile ilgili bilgi yok, ama 2010 yılı içinde olacağı kesin.
 
     Sony'nin uzun süre üzerinde çalıştığı oyunların ne kadar kaliteli olduğuna ICO, God of War ve Uncharted'da tanık olduk. Umarız Ape Escape PS3 de aynı kalitede olur.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Konami PS3 Ape Escape Piposaru
4 Heroes of Light'ın Çıkış Tarihi Göründü Alpha Protocol'ün İlk Yarım Saati Bu Video'larda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

0RK

6.8.2010 07:15:37

0
Ben ikisinde de bitirdim acaip zevklidir

hammerdown

3.8.2010 23:57:18

0
Birinci oyunu ps one'da bitirmiştim gerçekten çok iyi bir oyun.Hele uzay bölümü bir harikaydı :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ape Escape
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız