Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

3D MMO Bilardo Oyunu "Pool Elite"in Beta Sürümü Yayında


     Oyun pazarında online oyuncularının özellikle Facebook platformunda aktif olduğunu gören bu alana yatırım yapan Ingame Group, merakla beklenen ve Facebook platformunda dünyanın en iddialı 3D MMO bilardo oyunu olan “Pool Elite” oyununun sınırlı beta sürümünü, Facebook’ta oyun severlerle buluşturdu.

“Pool Elite” Lig Sistemi ile Fark Yaratacak!

“Pool Elite”, “8-ball” ve “Carom” gibi yaygın bilardo oyunu türlerinin oynanabildiği platform olmakla birlikte, önümüzdeki günlerde “Snooker”, “9ball “ gibi oyunları da kullanıcılarla paylaşıyor olacak. İnternet dünyasında özelikle de Facebook platformunda büyük bir hayran kitlesine sahip olan “Snooker” ve “Carom“ oyun severlerinin de tek adresi “Pool Elite” olacak. Ayrıca Pool Elite oyununu diğer oyunlardan ayıran bir özellik de lig sisteminin uygulanacak olması olacak. Lig sistemi sayesinde oyuncular birbiriyle yarışabilecek, her hafta düzenlenecek olan turnuvalarla ödül kazanma imkânı da bulabilecek.

     Öncelikle Facebook platformunda sınırlı beta sürümü ile yerini alan “Pool Elite” oyunu ileriki günlerde tablet ve konsol versiyonlarıyla da oyun severlerin karşısına çıkacak.

    Kullanıcılar oyuna https://apps.facebook.com/poolelite/ adresinden ya da Facebook’ta Pool Elite şeklinde arama yaparak ulaşabilirler.

Ayda 35 Milyon Kişi Facebook’ta Bilardo Oynuyor!

Ingame Group’un oyun stüdyolarından Elite Game Studio tarafından geliştirilen “Pool Elite” projesi için Ingame Group kurucu ortaklarından Tuncay Büyükoğlu: “Merakla beklenen Pool Elite oyunumuzun sınırlı beta sürümünü yayına almış bulunuyoruz. Projeye başlamadan önceki pazar araştırmamız, online bilardo oyuncularının aylık olarak 50 milyon, sadece Facebook platorfmunda ise 35 milyon olduğunu bize gösterdi. Bu fırsattan yararlanarak geçen yıl yapım sürecine başladığımız oyunumuz, şu an için Facebook’ta oyun severlerin karşısına çıkmış durumda” dedi.
 
Basın Bülteni
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Simülasyon Bilardo 2D Billard Bilardo Oyunu ingame group
Mercedes'in Mario Kart 8 Reklamı Mercedes GLA Satışlarını Artırdı The Last of Us: Remastered için Rehber Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

24.7.2014 13:04:25

0
hemen deneyeyım

TheDC

15.7.2014 14:23:34

0
Oyuncu bulamıyor.

RedTurkei

15.7.2014 13:47:32

+1
çat çut ıstaka topun ağırlığı tepkini göstermeden olmuyo yaaa güzel ama gerçeğinin yeri başka.. bizim dönemde bilardoya kaçılırdı okuldan :P
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pool Elite
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız