Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Semih Saygıner Bilardo Sevenleri “Pool Elite” ile Şampiyon Olmaya Davet Ediyor

 
     Tümüyle Türkiye’de geliştirilen oyunlarıyla Ingame Group, bünyesinde yer alan Elite Oyun stüdyosu tarafından geliştirilen Pool Elite için dünya şampiyonu bilardo oyuncusu Semih Saygıner’le işbirliğine gitti.
 
     Ingame Group ile Semih Saygıner’in dünya çapındaki işbirliğini duyurmak için yapılan basın toplantısında konuşan Ingame Group Kurucu Ortağı Tuncay Büyükoğlu, “Pool Elite ile global bir başarı hedeflediğimiz için Semih Saygıner ile büyük önem verdiğimiz 5 yıllık bu anlaşmayı imzaladık. İki yıl sonra Facebook platformundaki bilardo oyunları arasında liderliği hedefliyoruz. Saygıner, oyunun gelişim aşamasında da tecrübeleriyle bize destek verdi” dedi.
 
     Semih Saygıner ise şunları söyledi: “Dünyada bilardo alanında isim yapmış bir Türk sporcusu ile dünya çapında başarı hedefleyen bir Türk şirketinin birlikteliği büyük önem taşıyor. Bu işbirliği yeniden bilardo oynamaya başladığım dönemde gerçekleşti. Böylece hem gerçek hayatta hem de dijital platformda bilardoya dönmüş oldum.”

     Dünyada 50 milyon dijital bilardo oyuncusu olduğunu belirten Tuncay Büyükoğlu, Pool Elite ile bu pazarın %10’una ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Tuncay Büyükoğlu, Pool Elite ile ilgili şu bilgileri verdi:

     “Pool Elite dijital bilardo oyunları arasında yeni bir soluk oldu. Oyun şu an Facebook’ta bilardo oyunları arasında beşinci sırada bulunuyor. Oyunumuzu dünyanın 150’den fazla ülkesinden aylık olarak yaklaşık 400.000 kişi oynuyor. İki yıl içerisinde ilk iki oyundan biri olmayı hedefliyoruz. Pool Elite’i Semih Saygıner’in de katkılarıyla 3D en gerçekçi bilardo oyunu olarak geliştirdik. Oyun, çoklu dil desteği ile İngilizce, Portekizce, İspanyolca, Türkçe, Tayca ve Korece oynanabiliyor. Cross platform yapısıyla yakında bilgisayarın yanı sıra Android, IOS yazılımlı mobil cihazlarda da oynanabilecek olan Pool Elite, E-Spor’ada uygun altyapıya sahip.”

     Pool Elite'i şu an için Facebook üzerinden deneyim edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Simülasyon Bilardo 2D Billard Bilardo Oyunu ingame group
Neverwinter: Elemental Evil Geliyor! Microsoft, Tüm Zamanların En Popüler Oyunlarından Birinin Devamını Geliştiriyor

MysteriousAeon

21.1.2015 18:44:25

0
OMGPOP kapanmadan önce sürekli 8-Ball Pool oynardım orada, görünüşe bakılırsa OMGPOP'u aratmayacak şeyler ortaya çıkmaya başlıyor yavaştan. Oyun gerçekten güzel ama grafik ayarları biraz daha detaylandırılabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Pool Elite
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız