Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2K Games: "Nintendo Çok Etkileyici Bir Firma"


   2K Games'in başkanı Christoph Hartmann, geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajda Nintendo'dan bahsetmeyi de ihmal etmedi. Wii U konsolunun geleceğinden konuşan Hartmann, şirkete olan hayranlığını şu sözlerle dile getirdi:
 
    "Genel olarak bizler yeni donanımlara oldukça sıcak yaklaşıyoruz. Ama deneyimimiz olmayan bir donanımda bir şeyler üretmek bazı endişeler getiriyor. Piyasaya gereksiz oyunlar sunmayı istemiyoruz. Wii U'dan bahsetmek gerekirse, Nintendo çok etkileyici bir firma. Çok fazla başarılı konsola sahipler ve bünyelerinde çok zeki insanlar çalışıyor. Çıkardıkları her konsolda kullanıcıların donanımı anlaması ve güzelliğini görmesi için ise zaman gerekiyor."
 
    Sonuç olarak Wii U'yu övenler ve yerenler kervanına 2K Games de olumlu taraftan katılmış görünüyor. Ayrıca konsol hakkında deneyimli olmak isteyen firmanın, bunun için biraz zaman istediği de ortada. Hamlelerini merakla bekliyoruz.
 
    

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
RAGE, QuakeCon Şerefine %50 İndirimde Death Rally Steam Üzerinden Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aksiyon95

4.8.2012 15:39:50

0
Artık MAFIA III duyurusunun gelmesi gerekmiyor mu ? En az GTA serisi kadar önemlidir benim için.Heyecenla beklediğimiz oyunlar neden hep vaktinden de geç çıkıyor.Birinin sadece 1 fragman 2 resmi var, birinin duyurusu bile gelmedi henüz. MAFIA II GTA IV ve ilk oyun kadar özgürlük sağlayamasa da, harika grafik ve oynanabilirliği, muhteşem senaryosu (bizi şoka uğratan sahneler,hüzünlendiren sahneler,eğlendiren sahneler), ve inanılmaz müzikleriyle gerçekten harika bir oyundu.BSC'de 8.0 vererek hakkını yemişti bence.En az 8.5-9.3 arasında bir oyundu...

Master_Evil

4.8.2012 03:05:13

0
editör olumlu demiş ama ben olumlu bir şey göremedim açıklamada

daserka

3.8.2012 22:27:59

0
Abi bu 2K Gamesin olayı ne açıklama üstüne açıklama yeni bi oyun duyurusu yapıcakta gündemde olmayamı çalışıyor nedir :) ( KEŞKE MAFAİ III duyurusunu yapsalar :D ) .. Yanlış anlaşılmasın nintendo ya lafım yok :)

Sir Maximus is BACK

3.8.2012 22:09:11

0
yaa tabi,öyledir.

deerhunter1980

3.8.2012 22:05:20

-4
adamlar ustu kapali ben almiyim demisler...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız