Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

17 Dakikalık Dragon Quest XI PS4 İngilizce Oynanış Videosu

 
   PlayStation Underground, Dragon Quest XI: Echoes of an Exclusive Age'in İngilizce versiyonundan 17 dakika uzunluğunda bir oynanış videosu paylaştı.
 

Dragon Quest serisinin yaratıcısı Yuji Horii ve orijinal karakter tasarımcısı Akira Toriyama’dan uzun zamandır beklenen fantastik Rol Yapma Oyununa hazırlanın. Sadık yoldaşlardan kurulu renkli bir kadro toplayın ve harikulade bir yaşayan dünyayı keşfedin. Burada gizemleri ortaya çıkaracak ve seriye özgü klasik çatışmalara modern bir değişim katan yeni savaş sistemini kullanarak korkutucu düşmanları alt edeceksiniz. Çok beğenilen serinin 11. yapımı Dragon Quest XI tamamen yeni bir karakter kadrosunun, güzel detaylandırılmış ortamların ve özel ayarlanmış çatışma sisteminin yanı sıra serinin eski hayranlarıyla seriye yeni başlayanlar ile yazılmış etkileyici bir yeni öyküyü içeren, tamamen bağımsız bir deneyim sunuyor.

   
   Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age 4 Eylül'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da PlayStation 4 ve PC için çıkacak. Switch versiyonu ise daha sonraki bir tarihte çıkış yapacak.

   Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Activision Call of Duty: Black Ops 4 Tanıtım Etkinliği Davetiyelerini Göndermeye Başladı Smoke and Sacrifice 31 Mayıs'ta Switch ve PC için Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız