Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Activision Call of Duty: Black Ops 4 Tanıtım Etkinliği Davetiyelerini Göndermeye Başladı

 
   Activision, Call of Duty: Black Ops 4'ün 17 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan tanıtım etkinliği için topluluk üyelerine davetiyelerini göndermeye başladı. 
 
   Bu davetiyeler tanıtımın Türkiye saat ile 20:00'da başlayacağını ve oyunun etkinlik esnasında oynanabilir olacağını doğruluyor.
 
   Bunun yanı 17 Mayıs'ta sıra uzun bir fragman paylaşılması, oyun modları ve ön sipariş detaylarının açıklanması bekleniyor.
 
   Polygon ve Kotaku tarafından ortaya atılan söylentiler Call of Duty: Black Ops 4'ün tek kişilik oyuncu moduna sahip olmayacağı ve multiplayer ve zombi modu ile birlikte Battle Royale moduna sahip olacağı yönünde.

   Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Call of Duty: Black Ops Call of Duty: Black Ops 4 Activision Treyarch
Red Dead Redemption 2 için Yeni Bilgiler Paylaşıldı 17 Dakikalık Dragon Quest XI PS4 İngilizce Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

7.5.2018 00:16:08

0
Tek yapmaları gereken modern çağda geçen standart bir cod oyunu yapmak. Çok bir beklentimiz de yok aslında ama uçmalı kaçmalı saçmalıklar olmamalı. Bir de haritalar COD4 gibi büyük olmalı insanları dar haritalara mahkum etmemeli Treyarch. WWII gibi gayet vasat harita tasarımına sahip bir COD oyunu bile sırf ele aldığı dönem nedeniyle tuttu. Bunu sağlarsa başarısız olması imkansız gibi bir şey.

BSC Misafiri

6.5.2018 19:00:27

0
Acti battle royale için kesenin ağzını açmıştır.Bir de CoD bu kadar popüler iken kesinlikle tutacaktır hatta çok popüler olur.

LMakani20

5.5.2018 19:58:00

0
call of dutyi populer hale getiren en onemli unsur hikaye modlarinin cok kaliteli olmasiydi. tek kisilik mod madem yetismedi o zaman oyunun cikis tarihi ertelensin iste. 10-15 yillik oyunlari bile hâla azimsanmayacak kadar oyuncu barindiriyor zaten maddi kaygi yok her kosulda kazaniyorsun. bir sene de call of dutyi gec piyasaya surseler ne kaybedecekler?

xxxker

5.5.2018 16:54:05

+1
Activision ayağına sıkmaya devam ediyor. Herkes online oyun oynamak için oyun almıyor. Sen single player oyun oynayan kitleyi hiçe sayarsan o kitle sana gereken cevabı verir ve seneye bu yaptığın yanlıştan geri dönmeye kalkarsın ama iş işten geçmiş olur. Ben single ve multiplayer oyun oynayan oyuncu olduğum halde activision un yaptığı bu seriyi single için alan kitleyi hiçe saymaktan başka birşey değil.

Kreuger

5.5.2018 15:44:48

0
kesinlikle günümüzde gecen savas oyunu olacak

Fearless_tr

5.5.2018 13:52:03

0
Multi ayri single ayri saticaklar, single bence hazir oyun ciktiktan sonra yogun istek vardi cikardik diye yedircekler millete :DDD

34sem

5.5.2018 01:26:06

0
Umarım gelecek teması olur. Battleroyal'i nasıl yedirecekler oyuna çok merak ediyorum. Bence tutmayacak. Popüler kültür hayatta kalma oyunlari olduğu için deneyecekeler. :) son kullanıcı için rekabet iyidir...

BSC Misafiri

4.5.2018 23:11:55

0
İnanılmaz heyecanlıyım :) Şaka şaka değilim :)))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call of Duty: Black Ops 4
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız