Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yerli Proje Dungeon Voxel Geliyor: İşte Detaylar

 
 
İstanbul merkezli Redruby Studio tarafından geliştirilen roguelike aksiyon oyunu Dungeon Voxel yakında erken erişim olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Zindan temelli proje içerisinde ilgi çekici düşmanlar, bölgeler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Türkçe dil desteğiyle geliyor
 
 
 
Dungeon Voxel, korkunç düşmanlarla dolu zindanlarda hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda zindanlarda sizi bekleyen sandıklara ulaşmak için düşmanları ortadan kaldırmanız gerekiyor. Sandıklar göz kamaştırıcı derecede parlak altınları, yakutları ve zümrütleri içeriyor.
 
Diğer taraftan zindanlarda hayatta kalmanıza ve onlarca farklı silahla düşmanlarınızı yok etmenize yardımcı olacak güçlendiricileri de toplamanız gerekiyor. Normal düşmanların haricinde bir de boss savaşları yer alıyor. Bu bosslar her zindan katının sonunda karşınıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Temel olarak burada silahlarınızı toplayabiliyor, karakterinizi güçlendirebiliyor ve zindanları düşmanlardan temizleye çalışıyorsunuz. 
 
Dungeon Voxel; Steam, Nintendo Switch ve XBOX platformlarında çıkış yapacak. Daha sonrasında da PS için gelecek. 
 
Oyun fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dungeon Voxel
Overwatch 2'nin Yeni Oynanabilir Karakteri Mauga Tanıtıldı Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız