Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Sly Oyununa Ait İpuçları Ortaya Çıktı

Bu görüntü çok sayıda ipucu veriyor
 
       Sony'nin beğenilen platform-aksiyon oyunlarından Sly'ın yeni macerası Sly Cooper: Thieves in Time 2012 yılında piyasay çıkacak. Biz bu oyunu beklerken Sony ise yepyeni bir Sly oyunu geliştirmek için kolları sıvamış gibi görünüyor.
 
     Bildiğiniz gibi Sly CoopeR: Thieves in Time, Sanzaru Games tarafından geliştiriliyor ve Feodal Japonya'da geçiyor. doyouknowsly adlı sitede ise Mısır Piramitleri, Eyfel kulesi ve küçük bir geminin de olduğu düzenlemeyle karşılaşıyoruz. Bu yeni Sly oyununun geçeceği yerler ile ilgili ipucu olarak değerlendirilebilir.
 
      Playstation 2'de Sly oyunları inFamous oyunlarının da geliştiricisi olan Sucker Punch Productions tarafından hazırlanmıştı. Eğer yeni bir Sly oyunu geliştirilecekse bu oyunun Sucker Punch tarafından hazırlanmasının büyük yararı olacaktır. Ayrıca Thieves in Time PS3'e hazırlandığına göre yeni Sly oyununun Vita için çıkma ihtimali de bir hayli fazla.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameinformer Sly 4 Sly Cooper 4 sly cooper: thieves in time PS3 Sony SuckerPunch
Wii U ve 3DS için Elektronik Okuma Servisi Half Life'a Hayran Posterleri

ps4

3.1.2012 12:44:49

0
bu ip ucu fırtınasıda yeni başladı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sly Cooper Thieves in Time
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız