Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Silent Hill Filmi Daha Anlaşılır Olacak

İlk Silent Hill filminin oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz
Resident Evil: Afterlife ve Silent Hill filminin yapımcısı Don Carmody, yeni Silent Hill filminin halk tarafından daha anlaşılabilir olmasını istediklerini söyledi.
 
Carmody'nin gişe kaygısı nedeniyle böyle bir isteğinin olduğunu söyleyebiliriz, zira ilk Silent Hill filminin başta ilk Silent Hill oyunu olmak üzere seriyi oynamamış kişiler tarafından bütünüyle anlaşılması imkansızdı; çünkü ilk oyunda yer alan birçok karakter filmde de yer alıyor.
 
Şu sıralar Roger Avary'nin filmin senaryosunu yazmasını beklediklerini de söyleyen Carmody, yeni filmin yönetmeninin, ilk filmin yönetmeni Christopher Gans olmasının neredeyse imkansız gibi göründüğünü çünkü onun başka planları olduğunu söyledi.
 
Oyun dünyasının en derin senaryolarından birine sahip Silent Hill serisinin oyundan uzaklaşıp başka bir senaryoya sahip olması serinin fanlarını derinden etkileyecektir.
 
Serinin yeni oyunlarını Konami yerine Climax'ın yapmasından zaten şikayetçi olan oyunun fanları yeni film ile birlikte yeni bir hayal kırıklığına daha uğrayabilirler.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Silent Hill movie film Silent Hill 2
Modern Warfare 2'de Uzaylıları Düşündük BioShock 2'den Yeni Videolar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

theceza

22.11.2009 23:30:54

+1
Silent Hill'i en son 3. oyununu oynadım. Daha 4. ve 5. oyunları var. Bu tür oyunlar anlamadan oynanmıyor. Bir ekip olsa altyazıları Türkçe'ye çevirse oynadığımız oyundan bişey anlarız hiç olmassa.

sf4master

22.11.2009 00:22:58

0
fanların daha fazla hayal kırıklığına uğrayacağını sanmam çünkü konami silent hill homecoming i çıkararak bittiğini gösterdi wi ye çıkaracağı remake oyunu hakkında konuşmak bile istemiyorum.yani japonlar bu işlerden elini ayağını artık çekti.bir filmde yönetmenin değişmesi de pek hayra alamet değil.2. sınıf bir film olur büyük bir ihtimal ilk film de mükemmel değildi korku öğeleri yeterli değildi bence ama en azından beklentileri az da olsa karşılamıştı.oyun için şunu diyim konami zaten bitmiş bir futbol oyunu çıkarıyolar artık onu da zaten eline gözüne bulaştırdılar(hideo kojimanın yaptığı işler ayrı onun zaten kendi stüdyosu var).bir firmanın bi tane oyunu olur mu !ey gidi konami nerdeen nereye...film de de artık konuyu öyle bi yere bağladılar ki sonunda bi devam filmi bile çekmek anlamsız bence,silent hill işte giriyosun çıkamıyosun 2 tane böcek aa çok korktum falan artık sarmıyor,aşmak lazım bunları:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız