Yeni Silent Hill Filmi Daha Anlaşılır Olacak

Alkan Adakaner

İlk Silent Hill filminin oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz

Resident Evil: Afterlife ve Silent Hill filminin yapımcısı Don Carmody, yeni Silent Hill filminin halk tarafından daha anlaşılabilir olmasını istediklerini söyledi.
 
Carmody'nin gişe kaygısı nedeniyle böyle bir isteğinin olduğunu söyleyebiliriz, zira ilk Silent Hill filminin başta ilk Silent Hill oyunu olmak üzere seriyi oynamamış kişiler tarafından bütünüyle anlaşılması imkansızdı; çünkü ilk oyunda yer alan birçok karakter filmde de yer alıyor.
 
Şu sıralar Roger Avary'nin filmin senaryosunu yazmasını beklediklerini de söyleyen Carmody, yeni filmin yönetmeninin, ilk filmin yönetmeni Christopher Gans olmasının neredeyse imkansız gibi göründüğünü çünkü onun başka planları olduğunu söyledi.
 
Oyun dünyasının en derin senaryolarından birine sahip Silent Hill serisinin oyundan uzaklaşıp başka bir senaryoya sahip olması serinin fanlarını derinden etkileyecektir.
 
Serinin yeni oyunlarını Konami yerine Climax'ın yapmasından zaten şikayetçi olan oyunun fanları yeni film ile birlikte yeni bir hayal kırıklığına daha uğrayabilirler.
 
 
kaynak