Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

XYZ Festivali Şimdi Yu-Gi-Oh! Master Duel'da

 
 
Konami Digital Entertainment B.V. (KONAMI), popüler dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’ın ilk etkinliği, Xyz Festivali’nin bugün başladığını duyurdu.
 
Ayrıca KONAMI, Yu-Gi-Oh için iki yeni Solo Mod (Gate) yayınladı! “Enforcers of Justice” Gate’i, yepyeni bir hikâye içeriği, Düello görevleri ve “Lightsworn” Deste Türüne dayanan ödüller içeriyor.
 
Ayrıca oyuncular aralarında yepyeni kart Galaxy-Eyes Cipher Dragon‘ın da yer aldığı bir dizi kart içeren yeni Structure Deck, Rage of Cipher’ı da deneyebilirler. Rage of Cipher’a şimdi oyun içinden sahip olabilirsiniz.
 
Bitmedi! Xyz Festivali bonusu olarak 500 Mücevher almak için 25 Nisan’a kadar oyunda oturum açmanız yeterli. 25 Nisan’a kadar oyunun sosyal medya hesaplarında dünya çapında 100.000 takipçiye ulaşmasını kutlamak için ödül olarak 300 ekstra Mücevher kazanma şansı da cabası!
 
XYZ FESTIVALİ BAŞLIYOR
 
Sınırlı süreli Xyz Festival etkinliğinde, oyuncular getirilen bir takım özel kısıtlamalarla Düello yapacak. Bu kısıtlamalar temelde Ekstra Destelerde yalnızca Xyz canavarlarına izin verilmesinden ibaret. Oyuncular Madalya kazanmak için birbirleriyle yüzleşebilir ve biriktirdikleri Madalya sayısına göre ödüller kazanabilirler. Oyuncular kazansa, kaybetse veya berabere kalsalar bile ancak Düelloyu bitirdikleri takdirde Madalya kazanacaklar. Ayrıca kendi orijinal Destelerini kullanan oyuncular çift Madalya kazanabilecekler.
 
Xyz Festivali, 17 Şubat saat 11:30’dan 24 Şubat saat 08:00’e kadar sürecek. Daha fazla bilgi için resmi MASTER DUEL sayfasına göz atabilirsiniz: https://www.konami.com/yugioh/masterduel/en
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
kart strateji
GetsuFumaDen: Undying Moon'un PC Sürümü Erken Erişimden Çıktı Söylenti: BioShock 4, 2024 Yılına Ertelenebilir

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yu-Gi-Oh! Master Duel ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız