Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!

 
     VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi'nde çeyrek final karşılaşmaları tamamlandı. Karşılaşmalarının sonucunda S2G Esports ve SuperMassive, yarı finale yükseldi. 
 
     Çeyrek finalde; S2G Esports ile İstanbul Wildcats ve SuperMassive ile Galatasaray Esports karşı karşıya geldi. 3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmaların sonucunda S2G Esports, İstanbul Wildcats'i, SuperMassive ise Galatasaray Esports'u 2-0 mağlup etmeyi başardı ve yarı finale yükseldi.
 
     S2G Esports yarı finalde Fire Flux Esports'un rakibi olurken SuperMassive, Parla Esports'un rakibi oldu. VALORANT Challengers 2023 Türkiye: Birlik Ligi çeyrek final karşılaşmaları 7-8 Mart tarihleri arasında oynanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nin 5. Haftası Tamamlandı! Cities: Skylines II duyuruldu: İlk gün Game Pass'te!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız