Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Toy Story 2 Unreal Engine 5'e Taşındı

 
 
Activision tarafından 1999 yılında PlayStation, Nintendo 64 ve PC için yayınlanan Toy Story 2: Buzz Lightyear to the Rescue oyunu günümüze uyarlandı. Yaklaşık olarak 200 saatlik bir çalışmanın ardından mod geliştiricisi Zachary McPhink, oyunu Unreal Engine 5’te yeniden yaptı.
 
Hayran projesine temel mekanikler taşınmış durumda
 
 
 
Hayran projesi içerisinde yer alan detaylara bakacak olursak, temel oyun mekaniklerinin doğrudan aktarıldığını görebiliriz. Örneğin Buzz karakteri burada zıplayabiliyor, sallanabiliyor ve nesneleri itebiliyor. Hatta bazı platform öğeleri bile ön plana çıkıyor. Yani bu klasik hayran yapımından biraz daha fazlası diyebiliriz.
 
Ancak aşağıdaki oynanış videosunda görebileceğiniz üzere proje kapsamında bazı görsel hataların olduğunu aktarabiliyoruz. Diğer taraftan animasyon sistemlerinin de elbette akıcı bir şekilde karşımıza çıkmadığını belirtebiliyoruz. Ancak sonuç olarak devam eden bir çalışma olduğundan dolayı hataların düzeltilmesi bekleniyor.
 
Bunun dışında mod geliştiricisi, hayran projesi için herhangi bir indirime bağlantı sunmadı ve ilerleyen süreçte projenin yayınlanıp yayınlanmayacağı da bilinmiyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Toy Story 2
Rapor: 2023 Yılında Genellikle Eski Oyunları Oynadık Ninja Theory: Oyuncular Kısa ve Öz Oyunlardan Keyif Alıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız