Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3 Standart Kontrolcülere Göre Bir Oyun


     The Witcher 3: Wild Hunt'ın geliştiricisi CD Projekt Red bu oyunu PC'nin yanı sıra Xbox One ve Playstation 4 gibi konsollara da uyarlıyor. Konsollarda bu tür oyunların büyük ilgi gördüğünü düşünürsek CD Projekt'in oyunun konsol sürümü konusunda gerekli özeni göstermesi bekleniyor.
 
     Geliştiriciler de The Witcher 3: Wild Hunt'ın standart kontrolcülere göre bir oyun olacağını söylüyorlar. Konrad Tomaszkiewicz'in sözleri şu şekilde:
 
     "Oyunda Kinect desteğimiz var, ama henüz bu konuda konuşmak için erken. Tabi ki Xbox One ve PS4'e özel bazı özellikler olacak. Bu konuda ayrıntıya giremem, ama çalışmalar yaptığımızı da bilmelisiniz. Konsol üreticileriyle bu konuda görüşmeler yapıyoruz. Aslında bu konudaki düşüncelerimiz basit: Move ve Kinect'e göre bazı oyunlar vardır, bazı oyunlar ise standart kontrolcüler içindir ve The Witcher 3 kesinlikle standart kontrolcülere göre bir oyun."

    Bu arada Konrad Tomaszkiewicz geliştirici ekibin şu an The Witcher 3: Wild Hunt'ın PC sürümünün 4K desteği için kullanıcı arayüzü üstünde çalışmaların sürdüğünü de belirtti.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak examiner the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
50 Dolardan Cut the Rope Görmeye Hazır mısınız? Spec Ops'un Geliştiricisinden Yeni Nesil FPS

Charlie Chaplin

4.12.2013 12:37:44

0
çok seviyorum la bu firmayı nedense.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız