Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Sims 4 DLC'si My First Pet Stuff Steam'de Ücretsiz Oldu!

 
 
The Sims Studio tarafından geliştirilen ve EA tarafından yayınlanan yaşam simülasyonu The Sims 4 bildiğiniz üzere tamamen ücretsiz oldu. Ancak oyunun onlarca ek paketi bulunuyor ve bu ek paketler ücretli bir şekilde satılıyor. Fakat geldiğimiz noktada My First Pet Stuff adlı DLC ücretsiz oldu.
 
My First Pet Stuff ile evcil hayvan bakıcılığını üstleniyorsunuz
 
 
 
Sim'lerinize küçük evcil hayvanlara nasıl bakılacağını öğretebileceğiniz, evinizi evcil hayvanlardan esinlenilen eşyalarla süsleyebileceğiniz ve evcil hayvanlarınıza en sevdiğiniz Sim kıyafetlerini giydirebileceğiniz My First Pet Stuff şu anda tamamen ücretsiz durumda. 9.99 dolarlık bir fiyat etiketine sahip bu DLC'yi kütüphanenize eklemeyi unutmayın.
 
Diğer taraftan Holiday Celebration Pack içeriği de ücretsiz bir şekilde karşımızda bulunuyor. Bu paketle beraber de yeni yıl temalı dekorlarla süsleme yapabiliyor, geleneksel, resmi veya eğlenceli kıyafetler giyinebiliyor ve bayramlık nesnelerle kutlama yapabiliyorsunuz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Arjantin'de Oyunlara Yüzde 155 Vergi Getirildi: Oyuncular Üzgün Sims'e Rakip inZOI için 3 Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız