Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

EA Onayladı: The Sims 5 Oynaması Ücretsiz Olacak!

 
 
Electronic Arts tarafından oyunculara sunulacak simülasyon yaşam oyunu serisinin yeni oyunu The Sims 5 için yeni bir doğrulama ortaya çıktı. EA tarafından bildirildiği ve önceden de tahmin ettiğimiz üzere oyun tamamen ücretsiz bir şekilde karşımıza çıkacak. Ancak oyun ek paketlerle beraber şekillenecek.
 
EA ek paketler için farklı bir yol izleyecek
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Electronic Arts, oyunu tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunacak ancak akabinde oyuna önceden de olduğu gibi birçok ek paket getirecek. Bu ek paketler bildiğiniz üzere ücretli olacak ve belli başlı özellikler için bu DLC'leri almak zorunda kalacaksınız. Bu durum serinin önceki oyunlarında da geçerliydi.
 
Geçtiğimiz süreçte The Sims 4 oynaması ücretsiz bir modele çevrildi ve bu sayede oyuncu sayısı kat kat arttı. Bu durumdan memnun olan EA bu modeli yeni oyunda da denemek istiyor. EA yine birçok ek paketi bizlere sunmayı planlıyor ancak önceki oyunlarda yaptığından farklı bir yol izleyeceğine dair güvence veriyor. Yani oyunun temel özelliklerini ek paket ile sunmayacağını bildiriyor.
 
Diğer taraftan bu sözlere karşılık elbette oyuncular, iyi bir deneyimin sunulmasını istiyor. Peki siz bu durum hakkında neler düşünüyorsunuz?

Bu haberin bağlantısı
URL
the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts the sims the sims 4 sims maxis simülasyon electronic arts
Nintendo Direct Etkinliği Bugün Saat 17:00'de! Bizlere Neler Sunacak? Super Bomberman R 2 Çıktı!

BSC Misafiri

15.9.2023 00:13:33

0
Sadece oyuna erişimi olacak insanların. Sizin de dediğini gibi, onlarca ek paket çıkaracaklar ve ve neredeyse bütün özellikleri bu ek paketlere koyacaklar. Yani biz ücretsiz şekilde sadece oyunun Demosunu oynamış olacağız maalesf.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Sims 4
+ TAKİBE
AL
32 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız