Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D'nin New Nintendo Sürümü Farklı Olacak


       Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Nintendo Direct etkinliğine şüphesiz The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D damga vurdu. Klasikler arasına girmiş yapımın Nintendo 3DS sürümü olan bu oyun hakkında ilginç bir detay paylaşıldı.
 
        Serinin yapımcısı  Eiji Aonuma, The Legend of Zelda: Majora's Mask'ın Nintendo New 3DS sürümünün az da olsa Nintendo 3DS sürümünden farklı olacağını belirtti. Yapımcı bu farkın tam olarak önümüzdeki haftalarda açıklanacağını söylerken iki sürümün grafiksel olarak tamamen aynı olacağının altını çizdi. Bahsedilen açıklama yapıldığında sizlerle paylaşacağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak computerandvideogames.com Majora's Mask The Legend of zelda: majora's mask The Legend of zelda 3ds nintendo 3ds adventure nintendo
Mount&Blade: Warband'in DLC'si Taleworlds Üzerinden Ön Siparişe Açıldı Sonic Boom Oyunlarının İlk İnceleme Puanları Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

typsis

18.11.2014 18:59:52

0
Oyunun 3ds veryonunun duyurulmasıyla birlikte wii ye indirip oynamak istedim ve o an oyunun ne kadar güzel olduğunu fark ettim :) .Bence fazla bir değişiklik yapmaya gerek yok daha iyi bir kamera açısı ve daha rahat bir oynanış olsun yeter.Bence siz de oyun çıkmadan orjinalini bir deneyin.

BSC Misafiri

14.11.2014 18:23:43

-1
FPS farkı olacaktır. Birinde 30 birinde 60 mesela bilemdim şimdi

Guest-8FB5351A6

14.11.2014 17:10:05

0
nintendo yu bu yüzden seviyorum

Bowser Zeki

14.11.2014 16:04:57

0

Fingolfin.

14.11.2014 15:49:40

+2
quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki Ama nintendonun geleneği haline geldi bu :D Gameboy vardı sonra renklisini çıkarttı. Gameboy advance vardı sonra ışıldaklısını çıkardı. Ds vardı dsi çıktı (işlemci ve ram i deişti gene) 3DS vardı new 3ds çıktı :P Zaten new 3ds e duyrulan tek oyun Xenoblade ZATEN Wİİ de var. :)
Gameboy Advance dan beri, Nintendo el konsolu kullanırım, o konuda haklısınızda yani, gameboy ile gameboy color arasında 9 yıl var, arada bir nesil vardı, dsi da gelen oyunların pek bir numarası olmadı ama bu yeni 3ds'e Nintendo bir şeyler ekliyecek gibi geliyor.Xenoblade zaten Wii'den bitirdiğim için sorun etmedim, Majora's Mask's ı da daha önce bitirdim ama yine de heyecanla bekliyordum, 3ds sürümünü.Grafiksel bir değişiklik olmıyacağını varsayarsak, yeni 3ds insanları kaydırmak için bir şey olucak gibi geldi, biz eski 3ds kullanıcıların isteyeceği bir şey, o yüzden biraz sinirlendim açıkçası.Neyse bakalım artık. Bak Nintendo sana 2 çift lafım var.Dokunma Zelda'ma, dokunma Link'ime.Eğer oyuna büyük değişiklikler gelirse ben, ömründe bir tane Nintendo dışında el konsolu kullanmamış olan ben, Fingolfin usta, hiç düşünmeden ps vita alırım.Anlıyor musun? Alırım ve dönüp arkama bakmam bile.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Şaka bir yana bakalım, umarım büyük değişiklikler gelmez.PS Vita'yı hayatta almam zaten.

Bowser Zeki

14.11.2014 15:28:05

0
Ama nintendonun geleneği haline geldi bu :D Gameboy vardı sonra renklisini çıkarttı. Gameboy advance vardı sonra ışıldaklısını çıkardı. Ds vardı dsi çıktı (işlemci ve ram i deişti gene) 3DS vardı new 3ds çıktı :P Zaten new 3ds e duyrulan tek oyun Xenoblade ZATEN Wİİ de var. :)

Fingolfin.

14.11.2014 12:01:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: soniczeki "New 3DS sürümünün az da olsa Nintendo 3DS sürümünden farklı olacağını belirtti" SADECE NEW 3DS 'e çıkmıyor... New 3ds e özel oyunlar bi elin 10 parmağını geçmez ah buraya da yazıyorum. DSI gibi olucak
çıkmadığınun farkındayım ama güzel bir değişiklik olucak gibi k, yeni 3ds'e satışlar dönsün.Bence bu tarz değişikliklerin bile olmaması gerekir, çıkıcak yeni nesil konsolu çıkana kadar.

Vinewood

14.11.2014 08:13:28

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri zengin olmayıp da bu oyunu oynayan var mı aranızda
Ben

BSC Misafiri

14.11.2014 03:24:19

0
zengin olmayıp da bu oyunu oynayan var mı aranızda

Bowser Zeki

14.11.2014 03:21:30

0
"New 3DS sürümünün az da olsa Nintendo 3DS sürümünden farklı olacağını belirtti" SADECE NEW 3DS 'e çıkmıyor... New 3ds e özel oyunlar bi elin 10 parmağını geçmez ah buraya da yazıyorum. DSI gibi olucak

Fingolfin.

14.11.2014 01:43:41

-1
Önce Xenoblade Chronicles yeni 3ds özel olarak tanıtıldı şimdi de bu, hadi Xenoblade Chronicles'ı Wii de oynamıştım,, çok takmadım ama Majora's Mask'a gelicek olan şeylerin biz eski kullanıcılara da verilmesi gerekir yani, Nintendo iyice saçmalıyor, hadi konsolun gücü arttıcak hafiften ona göre iyi grafik verseler neyse de, bu yapılıcak değişikliğin çok önemli bir şey olucağını düşünmeden geçemiyorsun, sırf yeni çıkıcak olanı sattırmak için.Açıkçası Nintendo'dan beklemediğim haraketler, 3ds almamın en önemli nedenleri Pokemon ve Zelda'ydı, olmuyor bu haraketler.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız