Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D'den 30 Dakikalık Oynanış Videosu

 
        The Legend of Zelda: Majora's Mask'ın Nintendo 3DS için geliştirilen sürümü The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D, konsol sahiplerinin merakla beklediği bir yapım. Oyuna erkenden erişme şansını yakalayan YouTube kullanıcısı  Nick Robinson, Majora's Mask için 30 dakikalık bir oynanış videosu paylaştı. 

       Paylaşılan bu videoda oyun hakkında pek çok bilgiye sahip olmak mümkün. The Legend of Zelda: Majora's Mask, 13 Şubat'ta Nintendo 3DS'e özel olarak çıkışını yapacak. Bahsettiğimiz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Majora's Mask The Legend of zelda: majora's mask The Legend of zelda 3ds nintendo 3ds adventure nintendo
World of Warcraft'ın Yeni Güncellemesi, Veteran Üyelik Sistemini Getiriyor Hotline Miami 2 Yapımcısından Oyunu Oynayamayan Avustralyalılara: "Korsan Oynayın"

BSC Misafiri

17.1.2015 22:54:23

0
Türkiyede gittigidiyor güzelce kazıklıyor new nintendo 3ds xl 1100 tl ye satılıyor şerefsizler... yurtdışında 270 dolar mı ne... Vergisi falan ne kadar olabilir 1100 tl nedir ya, new nintendo 3ds de 950 tl dehşet kazıklıyorlar sakın almayın. Bir şekilde daha ucuza gelir olmadı tanıdıklardan sipariş edin. Bu şerefsizler olduğu sürece ülkemizde nintendo hiç mi hiç olmaz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız