Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Telltale, "İkinci Valve" Haline Gelmek İstiyor


    Taşıdığı görüş ile birlikte oyun dünyasında her zaman farklı bir noktada duran Valve, birçok oyun stüdyosunun da hedef noktası haline gelmiş durumda. Son dönemde The Walking Dead ile birlikte beğenileri toplayan Telltale Games de, kendine hedef olarak Valve'i seçmiş.
 
    Bir röportajda konuşan firmanın kurucularından Kevin Bruner, "Beş ile on yıl içindeki hedeflerimiz arasında dijital dağıtımcılık konusunda birinci sınıf haline gelme planlarımız var. Bu konuda "ikinci Valve" olarak adlanmak istiyoruz da diyebiliriz." sözlerini söyledi.
 
    The Walking Dead ile birlikte büyük bir başarı yakalayan firmanın kurucu ismi, gelecek planlarından da söz etti. Belirtilenlere göre Telltale Games bu konuda Hollywood'un büyük isimleriyle yakın iletişim halinde. Yani tıpkı yapılan Walking Dead uyarlaması gibi, Hollywood'dan da yeni uyarlamaları önümüzdeki dönemde görebileceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios
Dünya'daki Skyrim Tespit Edildi (Görseller) Amnesia Yapımcısından Yeni Bir Proje Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ortamkaos

12.9.2012 18:54:31

0
çok şey istemişiniz, neyse başarılar diyelim, bize güzel yansır umarım bu istekleriniz.

zero2900

12.9.2012 17:47:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: scarface0537 ayrıca ben kimseye başarısız diye birşey demedim boşuna gocunma.sadece valve olmak oyle kolay iş değil bunu söylüyorum...hemen kutuplaştırmaya başlamışsın..
Hiçbirseyi kutuplaştırmadım. Adamların Valve olacağını felanda iddia etmedim... Adamlar Valve e sövmemiş feyz alıyoruz demişler bundada eleştirilecek bir yanın olmadığını söyledim. Eee ne yani??? Valve ı örnek alan bir firmayı eleştirmen onun gibi olmak istiyoruz diyen bir firmaya holywood aparıcısı demen sadece valve ı farkında olmadan eleştirmektir. Şayet iyiler hep öncüdür bu öncülüğü yapanı örnek alan firmaların olması çok doğal ve güzel birşey. Bunu tartışmaya yok efendim holywood dan aparma oyunlarla geldiler bu günlere demek saçmalıktan öte birşey değil. EA nın film oyunlarını Marvel ın oyunlarını veya Activisionun film oyunları apaçık ortada bırak satın almayı orjinali destekleyen biri olarak korsanının dahi indirilmeye tenezzül edilemeyecek derecede boş yavan oyunlar olduğu inkar edemiyorum. Kaldıki bu adamlar adventure oyunları olarak yapıyor bu işe ve türe yeni birşeyler kazandırıp ilerletmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Ve feyz aldıkları firma Valve ee kardeşim sence burada yanlış olan şey ne? Adamlar agresif bir tavırla "BİZ VALVE OLACAĞIZ" dememiş olmak istiyoruz hedefimiz bu demişler. Bu ikisi arasında çok fark var. Bir meydan okuma değil bir feyz alma görüyorum ben burada.

scarface0537

12.9.2012 12:38:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Valve kim ya.Türkiye de ün görmüş bir firma.Neden ün gördüğü hala gizemini korumakta.
bunu soyleyen birine cevap yazma gereği bile duymam ben.ama bu yazdıklarından senin bu işlere yeni başlayan,acemi biri olduğunu söyleyebilirim....

!!!Psycho347!!!

12.9.2012 12:31:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Valve kim ya.Türkiye de ün görmüş bir firma.Neden ün gördüğü hala gizemini korumakta.
demiş hayatında counter strike'da hiç bir zaman 1.olamamış,ayrıca half life'ı bitirememiş ve portalı çok karmaşık bulmuş kişi.

!!!Psycho347!!!

12.9.2012 12:30:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Valve kim ya.Türkiye de ün görmüş bir firma.Neden ün gördüğü hala gizemini korumakta.

Rylets

12.9.2012 12:22:14

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Valve kim ya.Türkiye de ün görmüş bir firma.Neden ün gördüğü hala gizemini korumakta.
Bunu söyleyerek ne portal nede half-life oynamayan biri olduğunu düşünüyorum

BSC Misafiri

12.9.2012 12:02:58

0
Valve kim ya.Türkiye de ün görmüş bir firma.Neden ün gördüğü hala gizemini korumakta.

scarface0537

12.9.2012 09:58:23

0
ayrıca ben kimseye başarısız diye birşey demedim boşuna gocunma.sadece valve olmak oyle kolay iş değil bunu söylüyorum...hemen kutuplaştırmaya başlamışsın..

scarface0537

12.9.2012 09:54:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

Bu adamları daha pekçok başarılı oyunu var dostum ve hiçbiri bir adventure olarak kötü değil fps ve futbol ile oyun dünyasına at gözlüğü takmışlar için başarısızlık gibi görüne bilir ancak bu adamlar başarılı ve kaliteli adventure geliştiricileri arasında....
at gözlüğü takanlar sana saysın valvenin adventure oyunlarını,sende telltalenin oyunlarını say.hatta satış rakamlarınıda araştıralım..

zero2900

12.9.2012 09:50:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: scarface0537 birtek The Walking Dead le başarı geldi diye gerisi gelecek diye birşey yok....unutmayalım,papaz her zaman pilav yemez !!!
Bu adamları daha pekçok başarılı oyunu var dostum ve hiçbiri bir adventure olarak kötü değil fps ve futbol ile oyun dünyasına at gözlüğü takmışlar için başarısızlık gibi görüne bilir ancak bu adamlar başarılı ve kaliteli adventure geliştiricileri arasında....

scarface0537

12.9.2012 09:48:37

0
birtek The Walking Dead le başarı geldi diye gerisi gelecek diye birşey yok....unutmayalım,papaz her zaman pilav yemez !!! bir valve olmak kolaymı ya allah aşkına.olacam demekle oluyorsa,senden daha baba markalar var be....

zero2900

12.9.2012 09:36:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: erkefur <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: zero2900<br><br>Adamlar Valve'dan daha iyiyiz vs dememiş Valve gibi kaliteli olmak istiyoruz demiş bir oyuncu olarak haklı rekabeti destekleyip meyvesini yemektense. Birilerinin kendisini geliştirip daha iyi oyunlar sunma isteğini destekleyeceğinize atıp tuyuyorsunuz. Ben sonuna kadar destekliyorum keşke her yapımcının amacı oyuncuyu soymak yerine Valve gibi olabilmeyi hedeflemek olsa.</blockquote><br><br>Bunlardan halt olmaz demiyorum zaten. Son birkaç yılda yaptıkları oyunlar Hollywood uyarlaması oyunlar. bu firma, 2005'den beri etkinliğini sürdüren bir firma olmasına rağmen kayda değer bir oyunları yok. Bu firma, ne idüğü belirsiz bir firma. son yıllarda çıkardığı Jurassic Park, Back to the Future ve The Walking Dead gibi film ve dizi oyunlarıyla adını duyurmuş bir firma. <br><br>Üstelik, bana göre Telltale yeterince paragöz bir firma. Neredeyse çıkardığı bütün oyunları episode'lar halinde çıkarmasını ben buna yoruyorum.
Bence episode olayı insanları havaya sokmak için. Kaldıki Walking dead ın tüm episode larını 20 dolar gibi cüzzi bir rakamdan alabiliyoruz. Hatta ilk çıktığında hepsine ön sipariş verince tüm episode lara toplam 15 dolardan sahip olabiliyoruz. Adventure oyunları olarak bence her biri eşsiz. Bizler nice film oyunları gördük rezaletti hepsi. Bu adamlar özgün senaryolarla kaliteli adventure oyunları yapıyor. CSI serisi bile bana sorarsan oldukça başarılı. E sonuçta FPS yada stratejide iddialı değiller. Yok olmaya yüz tutmuş bir türü yeni nesil oyunculuk dinamikleriyle birleştiriyorlar. Ve bu işi kaliteli yapıyorlar. Valve ı bir kalite standartı olarak görmeleride asıl amaçlarının bir işareti. Adamlar kalite çıtalarını üst seviyeye taşımak istiyorlar hepsi bu. He elbette 2. Valve olmaları çok zor ancak açıkcası oyunları aynı kalitede gittiği sürece bir oyuncu olarak onlardan bunu beklemem. Tabii ki görüşüne saygı duyuyorum ama bence TR yamasıyla Walking Dead ı bir dene gerçi adventure ile aran yoksa tat alamayabilirsin. Ama gerçekten iyi bir seri.

maniague

12.9.2012 00:29:06

0
pek sanmam olurlar mı ama valve'ı örnek almaları yeter. aslında valve'ı her firmanın örnek alması lazım. özellikle ubizort ve iğey. :)

Mobile Prof.

11.9.2012 22:26:02

0
Kimse Valve olamaz. Emeği çoktur üzerimde.

Alphawolf

11.9.2012 21:34:26

0
ahahah 2. valve olacaklarmış. Bu force tarafından şeçilmemiş bir kişinin jedi olmak istemesiyle aynı...

agent82

11.9.2012 19:39:56

+2
valve olmak sadece dijital oyun satmak değildir. -Oyuncunun gözüyle olaylara bakabilmek. -Oyun dünyasının çehresini tamamen değiştirebilecek projelere imza atmak bkz.(hl,portal,steam) -Valve olmak hazır hollywood projelerinin oyununu yapmak değil

r0ket

11.9.2012 19:28:44

0
sebebi half life+steam dir diyip kestirip atmak çok zavallıca olur. valve nin en mükemmel yanı oyuncuyu düşünen bir firma olmasıdır. en iyisini vermek için uğraşan bir firma olmasıdır. dün steami keşfetmiş hiç HL oyunu oynamamış insanların valve hakında atıp tutmaları sadece cahillik olabilir.

Himurajutsu

11.9.2012 18:54:33

0
Arkadaş haklı sayılır bence.. Steam inde en az HL kadar tanınmasına yardımcı olmuştur. Valve şuanki meyvelerini alıyorsa bunun kaynağı Half Life+Steam dır..

.Hawx

11.9.2012 18:43:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: S!rJohN Ve Steam olmasa VALVE bu kadar tanınacak mıydı? Sadece oyunlarını oynamış, duymuş, görmüş, sevmiş kitle bilecekti.
Abi ne alaka sağır sultan bile Half-Life'ı duymuştur. :D @erkefur Tamam kardeşim.

S!rJohN

11.9.2012 17:37:01

0
Ve Steam olmasa VALVE bu kadar tanınacak mıydı? Sadece oyunlarını oynamış, duymuş, görmüş, sevmiş kitle bilecekti.

S!rJohN

11.9.2012 17:35:29

0
Firmanın sitesine bir girip bakın; çıkarmış olduğu oyunlara, almış olduğu puanlara, satışlarına bakında yorum yapın çok bilmişler! Siz onları son yaptıkları 3 Hollywood oyunu ile tanımış olabilirsiniz ama adventure tarzı oyunları takip edenler bu firmayı iyi tanır!

erkefur

11.9.2012 17:30:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: zero2900 Adamlar Valve'dan daha iyiyiz vs dememiş Valve gibi kaliteli olmak istiyoruz demiş bir oyuncu olarak haklı rekabeti destekleyip meyvesini yemektense. Birilerinin kendisini geliştirip daha iyi oyunlar sunma isteğini destekleyeceğinize atıp tuyuyorsunuz. Ben sonuna kadar destekliyorum keşke her yapımcının amacı oyuncuyu soymak yerine Valve gibi olabilmeyi hedeflemek olsa.
Bunlardan halt olmaz demiyorum zaten. Son birkaç yılda yaptıkları oyunlar Hollywood uyarlaması oyunlar. bu firma, 2005'den beri etkinliğini sürdüren bir firma olmasına rağmen kayda değer bir oyunları yok. Bu firma, ne idüğü belirsiz bir firma. son yıllarda çıkardığı Jurassic Park, Back to the Future ve The Walking Dead gibi film ve dizi oyunlarıyla adını duyurmuş bir firma. Üstelik, bana göre Telltale yeterince paragöz bir firma. Neredeyse çıkardığı bütün oyunları episode'lar halinde çıkarmasını ben buna yoruyorum.

zero2900

11.9.2012 17:12:03

0
Adamlar Valve'dan daha iyiyiz vs dememiş Valve gibi kaliteli olmak istiyoruz demiş bir oyuncu olarak haklı rekabeti destekleyip meyvesini yemektense. Birilerinin kendisini geliştirip daha iyi oyunlar sunma isteğini destekleyeceğinize atıp tuyuyorsunuz. Ben sonuna kadar destekliyorum keşke her yapımcının amacı oyuncuyu soymak yerine Valve gibi olabilmeyi hedeflemek olsa.

erkefur

11.9.2012 17:03:42

+1
Hollywood uyarlamalarıyla İkinci Valve olunmuyor yalnız.
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız