Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Walking Dead: Destinies Çıkış Tarihi Açıklandı: Diziye Yeni Bakış Açısı!

 
 
Yayıncılığını GameMill Entertainment ve geliştiriciliğini Flux Games'in üstlendiği hikaye odaklı aksiyon macera oyunu The Walking Dead: Destinies'in çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda 17 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için dijital olarak piyasaya sürülecek. Bu sürecin ardından Aralık ayında fiziksel olarak yayınlanacak.
 
TWD klasiğine yeni bir bakış açısı getiriyor
 
 
 
Ölülerle çevrili bir hastanede tek başına uyanan Rick Grimes olarak yolculuğunuza başladığımız yapımda müttefiklerinizi toplayabiliyorsunuz. Oyun içerisinde Atlanta, Greene ailesinin çiftliği, hapishane ve Woodbury gibi The Walking Dead'in ikonik mekânları bulunuyor. Zombi kıyametine karşı savaştığımız oyunda seçimler oldukça önem arz ediyor.
 
Seçimlerin ön planda olduğu The Walking Dead: Destinies'de kritik anlarda önemli kararlar veriyor ve dizideki karakterlerden oluşan ekibinizin kaderini önemli ölçüde şekillendiriyorsunuz. Dizinin ve hikayenin akışını değiştirebildiğiniz veya direkt olarak dizideki olayları yaşadığınız oyunda kendi yolunuzu çizebiliyorsunuz. 
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Walking Dead Telltale Macera PS3 Xbox 360 PC ios ps4 xbox one
99 Yapımı System Shock 2'nin Remastered Sürümü için Yeni Fragman Yayınlandı Electronic Arts'ın Yeni Oyunu Iron Man ile İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Walking Dead: The Game ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
68 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız