Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Super Mario Wonder Emülatörle PC'de 4K/60 FPS Oynanabiliyor

 
 
Nintendo Switch tarafından oyunculara sunulacak yen Mario oyunu Super Mario Wonder, resmi olarak 20 Ekim'de yayınlanacak. Ancak oyun henüz çıkış yapmadan önce Nintendo Switch emülatörleri aracılığıyla PC'de 4K/60fps'de oynanabilir olduğu ortaya çıktı. Dolayısıyla oyunun bu programlar aracılığıyla PC de akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.
 
Oyunun oynanış kısmı sızdırıldı
 
 
 
Merak edenler için Super Mario Wonder'ın oynanış içeriği geçtiğimiz hafta sızdırıldı ve oyunun temel yapısı ortaya çıktı. Spoiler olmaması açısından bu içerikleri yayınlamadık ve şu anda da bu içeriklerin yer alıp almadığını bilmiyoruz.
 
Diğer taraftan oyunun emülatör üzerinden 4K 60 FPS seçeneğiyle oynanması durumuna bakacak olursak böyle bir şey ilk kez gerçekleşmiyor. Örneğin, Pokemon Brilliant Diamond ve The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom oyunları resmi çıkış tarihlerinden önce PC'de oynanabilir durumdaydı.
 
Sadece bunlar da değil aynı zamanda çıkış günüyle emülatörlerde çalışan birçok Nintendo Switch oyunu gördük. Bu kapsamda Red Dead Redemption, Bayonetta 3, Monster Hunter Rise, Xenoblade Chronicles: Definitive Edition ve Pikmin 4 çıktığı anda PC'de oynanabilir durumdaydı. 
 
Emülatörde oynanış görüntüsü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Super Mario Nintendo Klasikler Platform Mario Luigi
Silent Hill'den İlham Alan Yeni Bir Oyun Geliyor: Hollowbody Like a Dragon: Gaiden Çıkış Gününde İngilizce Dublaja Sahip Olmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.10.2023 13:45:05

0
Ben emülatör falan bilmem ağa, orjinal takılırım gömdüm 1400 TL bu oyuna, ve yine piyasadaki tüm oyunlara satislarda fark atacaktır hahahaha

BSC Misafiri

17.10.2023 19:13:28

0
quote:

Orjinalden alıntı: lextor Kendimi enayi gibi hissediyorum. Evet ben enayiyim. Etik ahlak fasa fiso. Şu konsolu direkt kırdırasım var. Yada sat emülatörle devam et.
Ben de kırık bir Switch Lite sahibiyim ancak taşınabilir olmasından dolayı aldım, atıyorum çantama, istediğim yerde oynuyorum, TV'ye bağlamayı düşünmediğim için Lite almıştım, çünkü ekran çözünürlüğümün altında oyun oynamayı sevmiyorum, gözümü yoruyor. Büyük ekranda oynamak istediğimde kayıt dosyamı PC'ye atıyorum, emulatörden 4K olarak kaldığım yerden devam ediyorum. Taşınabilir amaçlı almadıysanız ve bu amaçla kullanmıyorsanız bence satın, gereksiz masraf, TV'de oynamak içiny yeterli bir konsol olarak görmüyorum Switch'i.

lextor

16.10.2023 18:45:33

0
Kendimi enayi gibi hissediyorum. Evet ben enayiyim. Etik ahlak fasa fiso. Şu konsolu direkt kırdırasım var. Yada sat emülatörle devam et.

Dhalsim

16.10.2023 17:15:32

0
Dam üstünde saksağan, vur beline kazmayı..

BSC Misafiri

16.10.2023 16:48:36

0
Aynı şekilde Zelda Tears Of the Kingdom da çıkışından 1 hafta ya da 2 hafta önce internete sızdırılmıştı. Merak edip Ryujinx emülatör'ünde denemiştim. Oyun 4k 60 Fps olmasını geçtim, Hız sınırı Fps ile bütünleşik olduğundan limit fps'i geçtiği anda 2 kat daha hızlı çalışıyor gibiydi. Emülatörlerde en çok yaşanan shader buildlemek için donma, grafik hataları da yok denilecek kadar azdı. Bu oyun da aynı oyun motorunu kullanıyor ve çalışması beni şaşırtmadı. Problem şu ki bundan sonra nintendo denuvo ile anlaştı ve Switch oyunlarında da denuvo olacak. Bu tarz bir sistem kullanmaktansa oyuna, çıkış yapana kadar online bağlantılı gerekliliği gibi sistemler kullanılabilir. Çıkış yapınca da ilk gün patch'i ile o sistem kaldırılır. Aletin özellikleri belli ve denuvo işlemci kanadında çalışıyor çoğunlukla. Resident evil 2 remake'de orjinal oyun denuvolu oyun ve denuvosuz sızan aynı sürümde 20 fps fark alıyordum. Boşuna bu sistemlere yönelecekler iyice berbat olacak oyunları- konsolları

BSC Misafiri

16.10.2023 15:08:01

0
off mario su batsin ne nintendo imis be arkadas ya. 3-4 tane karakterler 30 yildir exclusive oyun ve cihaz satiyorlar, kimse de cikip birsey demiyor. yaziklar olsun. solcular ve sjw ler nintendo exclusivelerini desteklerken baska her konuda open source acik vs. istiyorlar anlamak imkansiz. fil mario nedir iyice artik sacmalamislar. yok zurafa!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Bros 3
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız