Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mario'nun Yeni Seslendirme Sanatçısı Belli Oldu

 
 
Super Mario Bros. Wonder oyunuyla beraber tekrardan karşımıza çıkmaya hazırlanan Mario'nun yeni seslendirme sanatçısı belli oldu. Los Angeles doğumlu seslendirme sanatçısı Kevin Afghani karakterin yeni sesi olarak seçildi.
 
Kevin Afghani, Twitter üzerinden bir gönderi yayınladı
 
 
 
Nitendo tarafından oyunculara sunulacak olan "Super Mario Bros. Wonder için Afghani bir gönderi yayınladı. Bu gönderide şu ifadeler yer aldı: " Mario ve Luigi'yi seslendirmiş olmaktan inanılmaz gurur duyuyorum. Beni Çiçek Krallığı'na davet ettiği için Nintendo'ya da teşekkürlerimi sunuyoum."
 
Diğer taraftan Nintendo bu yaz 25 yılı aşkın süredir Mario'yu seslendiren Charles Martinet'in rolden ayrılacağını duyurmuş ancak yerine kimin geçtiğini açıklamamıştı. Şimdi ise bu durum netlik kazandı. 
 
Afgahni daha önce Genshin Impact'te Arnold karakterini seslendirmişti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Super Mario Nintendo Klasikler Platform Mario Luigi
Ubisoft'tan Açıklama: Fiziksel Oyun Satışlarında Düşüş Yaşanıyor Activision Blizzard Patronu Bobby Kotick Yıl Sonuna Kadar CEO Olarak Kalacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Bros 3
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız