Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Street Fighter'ın Yapımcısından Yeni Move Oyunu


 
    Street Fighter serisinin eski yapımcılarından Noritaka Funamizu, yeni bir Move oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı. Sony'nin harekete duyarlı kontrol aletine destek gittikçe artıyor.
 
      Funamizu, "Şu an bir Move oyunu üzerinde çalışıyorum. Oyun şu an duyurulmadı, bu nedenle bana ayrıntılarla ilgili çok fazla soru sormayın." sözleriyle projenin varlığını duyurdu.
 
    Move'un ilk bakışta kullanışlı bir cihaz olarak görülmediğini, fakat tilt sensörü sayesinde oldukça başarılı bir harekete duyarlı kontrol cihazını olduğunu söyleyen yapımcı, bu sayede kontrolün tam olarak hissedildiğini vurguladı.
 
     Ayrıca kendisinin 3DS hayranı olduğunu söyleyen Funamizu, 3DS'in ne çok güçlü ne de çok zayıf bir cihaz olduğunu, ama konsolun kendisine çok çekici geldiğini belirtti. Kim bilir yapımcı ileride belki de bir 3DS oyunuyla karşımıza çıkabilir.

 

Bu haberin bağlantısı
URL
Playstation Move PS3 Sony Arc Noritaka Funamizu
Gran Turismo 5 İlk İncelemesinde Tam Puan Aldı Scarecrow, DC universe Online Kadrosuna Eklendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Move
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız