Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Steam'in Yetişkinlere Özel İlk Oyunu Hatred Haziran'da Çıkıyor

"Hiçbir şey bu nefretimi durduramaz!"

      İçerdiği şiddet unsurlarıyla oldukça tepki toplayan Hatred'ın çıkış tarihi duyuruldu. Belirtilene göre Hatred, 1 Haziran'da Steam'deki yerini alacak.
 
       Oyunun yapımcı ekibi Destructive Creations'ten Jaroslaw Zielinski, oyunun çıkışının diğer büyük yapımlarla çakışmaması için çıkış tarihini dikkatli bir şekilde seçtiklerini dile getirdi ve şunları ekledi: "Aslında Hatred'ın çıkış tarihini 19 Mayıs'ta açıklamayı planlıyorduk. Doğrusunu isterseniz o gün The Witcher 3 oynuyor olacağız."
 
       Hatred'ı yapımcı ekibin resmi sitesinden 16.66 euro karşılığında ön sipariş edebilir ve oyunun müzik albümüne sahip olabilirsiniz. Son olarak yapımcı ekip Hatred'a ait yeni bir oynanış videosu paylaştı. Yayınlanan bu videoda Hatred'ın neden "yetişkinlere özel" olarak derecelendirildiğini anlayabilirsiniz. Yapım hakkında neler düşündüğünüzü bizimle paylaşmayı unutmayın.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Hatred DestructiveCreations bağımsız steam yeşil ışık Steam indie aksiyon shooter
The Witcher 3'ün PC Sürümünden Ultra Ayarlarda Bir Video Yayınlandı! This War of Mine'da Artık Kendi Karakterlerinizi ve Oyun Dünyanızı Yaratabilirsiniz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thanatos13

24.5.2015 07:20:37

0
bu oyunun fiyatı ve satın alma opsiyonu steamde neden hala aktif olmadı bilgisi olan var mı?

Babblebabble

24.5.2015 03:14:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scritous Sadece oyuncuların yoğun desteği sayesinde çıkacak olan bir oyun. Bu oyun bizimdir, sahip çıkalım!
İmzan gözüme çarptı Ufak bir hesaplamayla mini oyun koleksiyonumu 15.8 günde (379.2 saat) indirdiğimi öğrenmiş oldum. @thriller89 İlk önce ESRB açıklaması ekliyorum. "ESRB, Kanada ve ABD'de bilgisayar ve video oyunlarını yaş sınırlamaları çerçevesinde denetleyen bir kuruluştur. Açılımı; Entertainment Software Rating Board'tur." T : Teen ; 13 yaş ve yukarısını temsil eder.Argo dil ve şiddetle beraber kan , kumar , küfür,müstehcen şeyler içerir. M : Mature ; 17 yaş ve üstünü temsil eder. Şiddetli argo , küfür , seks içeriği ,kumar , kan içerir. AO : Adults Only ; 18 yaş üstünü temsil eder . Uzun süreli sert şiddet veya çıplaklık ya da seks içeriği barındırır. Kaynak : Wiki Araştırıp biraz öğrendim ki, M ile AO arasında baya fark varmış.Çoğu oyun M zaten olgun etiketini yiyor (herhangi bir şiddet, cinsellik içeren silahlı, silahsız oyun).Farkettiysen M 17 yaş ve üstü, AO 18 yaş ve üstü.+ oyun tarihindeki yanılmıyorsam 2. AO damgası yiyen oyun.Bu demektir ki, bu oyunu hiçbir konsol üreticisi cihazı için dağıtılmasını kabul etmez (ki bunu Nintendo,Microsoft ve Sony yayınlanmasını kabul etmedi).Oyunun kutulu bir şekilde basılıp, oyun marketlerinde ve mağazalarda satışı kesinlikle yasak (M'den en büyük farkı).Online satışına kısıtlama getirilir. Bir de PEGI diye bişey var hani bazı oyun trailer'larında trailer sesli adam hep diyo ya PEGI eighteen diye, o da Avrupa'nın RTÜK'ü Şükür bizdeki oyunlara karışmıyor, yoksa sen bırak HATRED'ı, Mario'da goomba eziyoruz diye onu bile yasaklarlardı.

cikopelo

1.5.2015 23:45:36

0
İşte okulda herhangi bir yerde birileri canini sıkınca eskiden patron tokatlamaca falan oynardik şimdi çatır cutur kesecez milleti sanal ortamda suç işlemden negatif enerji atcaz. Gabe abi bunuda sağladı bize saolsun.

thriller89

1.5.2015 14:58:49

0
Nasıl yetişkinlere özel ilk oyun oluyor ? GTA 5, Mortal Combat X başta olmak üzere bir sürü +18 ibareli oyun var.

mlkvr

30.4.2015 20:50:39

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
alıntı:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

alıntı:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Bütün kinimi kusucam oyunda. Korsanıcıyımdır normalde. Ön siparişe de aşırı karşıyımdır. Sırf destek olsun diye alabilirim. İnşallah şöyle metrobüs tarzı otobüs falan vardır. Eve geldiğimde yolun stresini iyice atarım


Metrobüs otobüs falan yoksada yamasını yaparlar inşallah, gereksiz yere metrobüse binip boş yere alan kaplayan şahsiyetlere, gerçekte yapamadığımızı oyunda yapalım bari...


'' Gereksiz yere metrobüse binip boş yere alan kaplayan şahsiyetler''...
Kimdir bunlar? Cidden anlamadığımdan soruyorum?
amacı metrobüsle seyahat etmek olmayan daha çok yolcularla ilgilenen kesim olabilir

thanatos13

29.4.2015 22:03:02

0
oyun bomba gibi olmuş zaten uzun zamandır beklediğim bir oyundu, temmuzda sınavımdan sonra oynayabilecek olsam da tr çıkış fiyatı eklenir eklenmez alıcam.. ne olur ne olmaz bölge kısıtlaması falan gelebilir o riski göze alamam

KortX

29.4.2015 21:36:42

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher Herkes ABD yandaşı olduğumu düşünüyor, size sadece gülüyorum. Ben hiçbir katliamı savunmam. Benim önceki yorumlarımda ABD'yi savunduğumu gördünüz mü ? Hayır. Ee arkadaş demiş ben kaale alınmayacak biriyim diye, almayın o zaman. Nazileri sevmiyorum, KATLİAM yapan hiçbir ırkı, toplumu, milleti ya da devleti savunmam.
Amerika'yı savunduğunu söylemedim ama Call Of Duty oyununda bu kadar tepkili yorumlar görmedim ben. Ne bu yahu sanki ilk defa böyle bir oyun çıkmış gibi...

Guest-313783FBA

29.4.2015 20:48:18

0
Herkes ABD yandaşı olduğumu düşünüyor, size sadece gülüyorum. Ben hiçbir katliamı savunmam. Benim önceki yorumlarımda ABD'yi savunduğumu gördünüz mü ? Hayır. Ee arkadaş demiş ben kaale alınmayacak biriyim diye, almayın o zaman. Nazileri sevmiyorum, KATLİAM yapan hiçbir ırkı, toplumu, milleti ya da devleti savunmam.

BSC Misafiri

29.4.2015 19:29:46

+1
miting alanı basma da olursa tadından yenmez bu oyun işte.

KortX

29.4.2015 19:21:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher Sen burayı sözlük mü sandın ? Hadi başka kapıya. Ayrıca Nazileri sevmiyorum siyasi bir görüşle alakası yok, zaten siyasi bir görüşde değil. Şurada boş yere insan öldürmek güzel bir şey mi ? Nazi yandaşları tarafından yapıldığını hatırlattım, çunkü bu kadar vahşet dolu, amaçsız bir oyunu sadece bu caniler yapar. Eksileyenlerinde bu kişilerden farklı olduğunu düşünmüyorum.
CoD MW2'de hatırlatırım havaalanındaki Rus katliamını. Madem bu oyunda sesiniz çıkıyor onda da çıksın.

MadSlinger

29.4.2015 19:18:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher Sen burayı sözlük mü sandın ? Hadi başka kapıya.

Ayrıca Nazileri sevmiyorum siyasi bir görüşle alakası yok, zaten siyasi bir görüşde değil. Şurada boş yere insan öldürmek güzel bir şey mi ? Nazi yandaşları tarafından yapıldığını hatırlattım, çunkü bu kadar vahşet dolu, amaçsız bir oyunu sadece bu caniler yapar. Eksileyenlerinde bu kişilerden farklı olduğunu düşünmüyorum.
CoD ve BF'de Rusları, Çinlileri, Korelileri, Almanları öldürürken sorun yoktu değil mi? GTA'da aynı şekilde bir çok ırkı, siyahi, Meksikalı öldürürken; şehrin altını üstüne getirirken de sorun yoktu. Zaten ilk paragrafta egonu belli etmişsin. Daha da kale alınmazsın.

EmuMaster

29.4.2015 17:58:36

+1
Ulan sevgili oyuncu senelerdir amerika bırak oyunu gerçek hayatta dünyanın anasını ağlatırken oyunlardada millete öldürtürken sesin çıkmadıda elin nazisi yapıncamı sesin çıkıyor? Beğenmiyorsan alma. Senin görüşün sana mantıklıysa oyunu yapan adamada kendi görüşü mantıklı demekki. Yav ne gereksiz yorum ve insanlar var.

Guest-313783FBA

29.4.2015 16:58:28

-1
Sen burayı sözlük mü sandın ? Hadi başka kapıya. Ayrıca Nazileri sevmiyorum siyasi bir görüşle alakası yok, zaten siyasi bir görüşde değil. Şurada boş yere insan öldürmek güzel bir şey mi ? Nazi yandaşları tarafından yapıldığını hatırlattım, çunkü bu kadar vahşet dolu, amaçsız bir oyunu sadece bu caniler yapar. Eksileyenlerinde bu kişilerden farklı olduğunu düşünmüyorum.

BSC Misafiri

29.4.2015 15:26:54

0
Sırf yapımcılarının politik görüşleri yüzünden belli kesimlerce "çok şüddöt vor yosoklonson" denilen oyun. Hayır rastgele şehir halkını öldürmek sanki GTA'da herkesin yapmadığı şey değil. Hatta Zoo Tycoon'da bile zevkine kafesleri açıp müşterileri hayvanlara yem etmedik sanki hiç. Bu kadar tartışılması saçma. Hatta bu oyun satarsa sırf bu tartışmalar yüzünden reklamı olduğu için satacak.

BSC Misafiri

29.4.2015 15:26:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom
alıntı:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Bütün kinimi kusucam oyunda. Korsanıcıyımdır normalde. Ön siparişe de aşırı karşıyımdır. Sırf destek olsun diye alabilirim. İnşallah şöyle metrobüs tarzı otobüs falan vardır. Eve geldiğimde yolun stresini iyice atarım


Metrobüs otobüs falan yoksada yamasını yaparlar inşallah, gereksiz yere metrobüse binip boş yere alan kaplayan şahsiyetlere, gerçekte yapamadığımızı oyunda yapalım bari...
'' Gereksiz yere metrobüse binip boş yere alan kaplayan şahsiyetler''... Kimdir bunlar? Cidden anlamadığımdan soruyorum?

BSC Misafiri

29.4.2015 15:26:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Basliktaki "Yetişkinlere Özel" kismi sürekli aklima baska bir sey getiriyor
Ha o yaşın büyüyünce değişen birşey. Telaşlanmaya gerek yok.

BSC Misafiri

29.4.2015 15:25:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Gereksiz bir oyun bence. Zaten yapımcıarının Nazi yandaşı olduğunu biliyoruz. Daha ne söylenebilirki..


Hacı sen oyunları yapımcıların siyasi görüşüne göre mi satın alıyorsun?
Nazisim siyasi görüş değil vahşiliktir

obantr

29.4.2015 14:06:05

0
Süper oyun geliyor. Postal tarzında vir oyun bekliyord sonunda yeniden eğlenece başlayacak. :)

BlackBeasT

29.4.2015 12:43:50

+1
Yetişkinlere Özel oyunumuzda oldu

F-Rock

29.4.2015 12:38:54

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son
alıntı:

Orijinalden alıntı: Scorcher

Gereksiz bir oyun bence. Zaten yapımcıarının Nazi yandaşı olduğunu biliyoruz. Daha ne söylenebilirki..


Hacı sen oyunları yapımcıların siyasi görüşüne göre mi satın alıyorsun?
Siyasi! Nazi bir siyasi görüş değil bir nefret suçu olarak kabul edilir zira o görüşün yandaşlarının dünyasına göre onlar dışındaki diğer milletler ''Hayvan'' dır. Siyaset ile hayvani dürtüleri olan ırkçı düşünceleri birbirinden ayırmak gerek zira elma ile armut kadar farklıdır. Naziler tek soykırımı Yahudilere yapmadı polonya da çok büyük açılar bedeller ödedi. ''Nefret Suçlarının Siyasi Görüşü Yoktur.''

Wayward Son

29.4.2015 11:53:19

+5
quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher Gereksiz bir oyun bence. Zaten yapımcıarının Nazi yandaşı olduğunu biliyoruz. Daha ne söylenebilirki..
Hacı sen oyunları yapımcıların siyasi görüşüne göre mi satın alıyorsun?

imakenya dragons

29.4.2015 11:04:59

+1
Sade silahlami oldurebiliyoruz ucan tekme falan var mi'

Markus Schulz

29.4.2015 10:59:43

0
tek kelimeyle abyildim mukemmel olmus grafiklerde super gunluk bir saat oynar ciksrim tam stres topu

There goes your life

29.4.2015 10:31:10

+1
az önce çöp dememem için uyardırlar. Çöp

Kreuger

29.4.2015 07:16:14

-3
bune ya ,,,,,yap bir fps sekinde oynayalim kesinlikle almam

MonacoDoom

29.4.2015 02:34:53

0
quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate Bütün kinimi kusucam oyunda. Korsanıcıyımdır normalde. Ön siparişe de aşırı karşıyımdır. Sırf destek olsun diye alabilirim. İnşallah şöyle metrobüs tarzı otobüs falan vardır. Eve geldiğimde yolun stresini iyice atarım
Metrobüs otobüs falan yoksada yamasını yaparlar inşallah, gereksiz yere metrobüse binip boş yere alan kaplayan şahsiyetlere, gerçekte yapamadığımızı oyunda yapalım bari...

Garrus

29.4.2015 02:17:16

+3
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Basliktaki "Yetişkinlere Özel" kismi sürekli aklima baska bir sey getiriyor <img src="http://resim.donanimhaber.com/upfiles/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">
Eee, kiminin aklı beyinde kiminin aklı sigin'de.

AlpKhanate

29.4.2015 01:32:54

0
Bütün kinimi kusucam oyunda. Korsanıcıyımdır normalde. Ön siparişe de aşırı karşıyımdır. Sırf destek olsun diye alabilirim. İnşallah şöyle metrobüs tarzı otobüs falan vardır. Eve geldiğimde yolun stresini iyice atarım

AlpKhanate

29.4.2015 01:30:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher Gereksiz bir oyun bence. Zaten yapımcıarının Nazi yandaşı olduğunu biliyoruz. Daha ne söylenebilirki..
Nato kafa nato mermer denebilir. Sanane adamın siyasi görüşlerinden. Beğenmediğin nazilerden daha dışlayıcı yaklaşıyorsun. Bırak isteyen istediği oyunu yapsın isteyen de oynasın. Katil Abd oyunlarını oynarken sesin çıkıyor mu?

Vyn

29.4.2015 01:23:05

0
Böyle sürekli öldür öldür bayar ya hikayesi felen varmı ki :Ppp

KortX

29.4.2015 01:05:58

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Scorcher Gereksiz bir oyun bence. Zaten yapımcıarının Nazi yandaşı olduğunu biliyoruz. Daha ne söylenebilirki..
Yahu Nazi yandaşıysa Nazi yandaşı olsun. Size ne adamların görüşünden. CoD'da Amerikancı zaten o kafayla bakıyorsanız hiç oyun falan almayın siz.

veli@1144

29.4.2015 00:52:17

0
Ne özelliği varmış da yetişkinlere özel oluyor anlamadım bence bloodborne de falanda acayip dehşet var kan var türü farklı tabi ama oda dehşet dolu yani

0quz28

29.4.2015 00:40:19

+1
çok fena vahşet var abi ya, ama oyundaki amaç nedir acaba güzelede benziyor bana Punisher oyununu hatırlattı biraz ama bu daha manyakca :)

prodigy842

29.4.2015 00:18:10

+1
Baba bu oyun kesinlikle alınır. Gabe' den Allah razı olsun.

SenJi

28.4.2015 23:59:34

0
İndirime girmeden alican.Maksat destek olmak.

alike03

28.4.2015 23:49:26

0
Basliktaki "Yetişkinlere Özel" kismi sürekli aklima baska bir sey getiriyor

hayansame

28.4.2015 23:49:13

0
Gereksizz reklam!

Guest-313783FBA

28.4.2015 23:40:59

-3
Gereksiz bir oyun bence. Zaten yapımcıarının Nazi yandaşı olduğunu biliyoruz. Daha ne söylenebilirki..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hatred
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız