Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Witcher 3'ün PC Sürümünden Ultra Ayarlarda Bir Video Yayınlandı!


    Haberleri takip edenlerin de bildiği üzere CD Projekt, The Witcher 3'ün video ve ekran görüntülerinde şimdiye kadar Ultra grafik ayarlarını kullanmamayı tercih etmişti. Fakat oyunun özel etkinliğine katılan YouTube kanalı ImAnderZEL'de The Witcher 3'ün ultra ayarlarına ait bir video yayınlandı.
 
    1080p ve 60 FPS teknik detaylarında çalışan oyunun bu videosunun GTX 980 ve i7 4790 işlemci kullanılarak kayıt edildiği belirtiliyor. Oyunun bu grafikleri gerçekten büyüleyici. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
the witcher the witcher 2 the witcher 3: wild hunt cd project red cd project redengine 3 pc xbox xbox 720 playstation 4 rpg aksiyon rpg
Just Cause 3'ün Videosunda Scriplenmiş Sahne Bulunmuyor Steam'in Yetişkinlere Özel İlk Oyunu Hatred Haziran'da Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bladeGny

30.4.2015 17:04:56

+1
quote:

Orijinalden alıntı: msahin55 PC'den değil de, 4K video downloader adlı programı kurup onunla 1080 60 fps indirip telden izleyin. 440 mb civarı boyutu var. G2'yle bu şekilde izledim ve görüntü inanılmaz. Monitörüm böyle güzel göstermiyor.
küçücük ekranda 1080p video açarsan tabi görüntü inanılmaz olur. artık g2nin ekranında da oynarsın sen oyunu

Fingolfin.

30.4.2015 16:44:50

+1
quote:

Orijinalden alıntı: OzgurKlnc Bu oyun ne kadar güzel olursa olsun Türkçe destek vermediği için alamayacağım. İleride dilimize önem verirlerse ve oyun Türkçe olursa o zaman hiç düşünmeden alırım. Şu halde böyle büyüleyici bir hikayeye sahip derecede ki bir oyunu benim gibi İngilizce özürlü insanlar oynasa bile ne kadar zevk alabilirler ki ? Diyeceğim o ki umarım Türkçe dile destekleri olur ve Türkiye'de ki oyunlara verilen önem artar. Böyle bir oyunu oynayamamak, ıssız bir adada önünüze gelen müthiş yemeklere dokunamamak gibi bir şey olsa gerek.
Adamlar 2. oyunu Türkçe yaptı, Türkiyedeki satışlar, Türkçeleştirme masrafını karşılamadı.Adamlarda haklı dolayısıyla Türkçe yapmamakta.Tabii İngilizcesi kötü olan arkadaşlar için gerçekten üzücü bir durum zira ingilizcesi olmayan birinin oyundan alacağı zevk %90 falan düşer bence.Türkçeye önem verilmesini bende isterim lakin ülkedeki satışları düşünürsek, firmaların Türkçeye destek vermeleri oldukça zor görünüyor.Elbette bu oyun için yama olarak bir çeviri gelicektir muhtemelen, çıkmasından uzun süre sonra gelicek olsa da, onu bekleyiceksiniz artık.

BSC Misafiri

30.4.2015 15:44:20

0
Bu milleti memnun etmek mümkün değil kesinlikle. Çıkış tarihi gelene kadar hiçbir trailer, gameplay vs yayınlamazsın söverler insan bi video yayınlar bu ne böyle diye (şekil a: gta 5) Dolu dolu gameplay, görsel şölen videoları yayınlarsın, bu sefer de yeter artık sıktı herşeyini öğrendik diye söverler (şekil b: witcher 3). Kafanız çok güzelmiş güle güle kullanın.

hakande84

30.4.2015 10:37:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind
alıntı:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

Özellikle ilk GİF çok iyi ama sanki grafiklerde harbiden bir düşüş var ? Tabi bu video gerçekten ultra ayarlarsa.

Düşüşün alası var. Ne komiktir ki DF'yi günlük takip edenler, 10 yıldır karşılaştırma videolarını youtubeden yayımlayanlar iş bu oyuna gelince render uzmanı kesiliyorlar. (Lafım kesinlikle buradaki arkadaşlara değil, gerçekten bunu bahane eden komik bir kitle var)

Oyun ilk açık seçik videoları yayımlandığından beri kendi forumlarında downgrade başlığı ile açılan konular tarafından bombardımana tutuluyor.

Bitrate düşüktür, karıncalanma olur, renkler soluk gözükür (bu saydıklarımın çoğu büyük ekranlar için geçerlidir) ama yerdeki otun boyu, rengi, adamın geometrisi, çizim uzaklığı, atmosfer ve renk paletide mi değişir ?

Crysis'in, Ryse'ın, hatta Half-life'ın tek bir ayarını açıp kapayınca youtubeden görebiliyoruz (yüzlerce video var bu bağlamda) da Witcher'ı özel kılan nedir ?

Allah aşkına şu ilk gife bakıpta şu an gördüklerimiz ile izlediğimiz videolar ile nasıl karşılaştırılır ki ? Ki çoğu kişi kabul etmiş zaten. Arada nesil farkı var. Çok net söylüyorum bütünlük, renk paleti ve atmosfer olarak DA:Inq. nın çok ötesinde değil hatta ben şu anda eldeki verilerle DA'yı daha çok beğeniyorum görsellik adına.

Bende kabul ettim artık. Demek ki malzeme bu, imkanlar bunlar, oyun bu çıtada oynanabiliyor...

Ben kendi adıma buradan iki çıkarım yapıyorum; Birincisi ya CD Projekt gerçekten oyuncuları aldattı, yayımladı CGI'yı geçti... İkincisi adamlar gerçekten uğraştılar ama mevcut donanım düzeyi ile piyasa standartları ile ancak bu kadarını yakalayabildiler.

Birde bir kesim var ki görselleri bu kadar tartışınca şu öğrendikleri iki kelimeyi bir araya getirip "görseller önemli değil takmışsınız bir oraya falan fistan" diyenler var. Sanki masa üstü frp oynuyor. Sanki o firmanın vaatlerini, söylemlerini benim dedem yapmış. Oyun ilk duyrulduğundan beri adamlar manzara, kurt, ayı tüyü, ateş efekti gösterip duruyorlar, basın bültenlerinde görseller ile ilgili "bu güne kadar ki her şeyden daha iyi, acayip iyi, bam başka" diyorlar bizimkiler de görselliğe takmışsınız diyorlar

Beni rahatsız eden nokta bağımsızlığı ile bir yerlere gelmiş, oyuncuların bu kadar takdirini toplamış bir firmanın lafını 3-4 defa yutmak zorunda kalması ve elindeki malzemeyi satış kaygıları ile ısrarla savunması. (bkz. "biz yeni yetme firma değiliz oyunumuz ertelenmez" , "yeni ekran kartlarını işlemcileri hazırlayın, oyunu erteledik ki oyuncuların donanımı hazır olsun ehehe" gibi naralar)

Sonuçta iş yapan bir kurum olarak bunu doğal bulanlar olacaktır ancak CD Projekt'i tanıyan ve oyunlarını oynamış kimseler bu firmanın farklılığını dahası ne demek istediğimi anlayacaklardır.

Ve insan düşünmüyor değil şu firma bile bu sektörün adamları dediğimiz mühendisler bile ali cengiz oyunlarına baş vuruyorsa EA , Ubi, Acti yarın öbür gün bizlere neler yapmasın. (yaptıkları haricinde)
Eleştirinizi şu anda incelemeyi yapan birinin bilgisayarı üzerinden yaptığınızı unutmayın. Bu oyunun yüksek sistemlerde iyi olacağını düşünüyorum. Eğer oyun çıktığında GTX980 ekran kartıyla kaliteli bir görsel alamazsak ben de eleştiririm. Şu aşamada ben basitçe yüklenmiş bir videodan açıkçası çıkarım yapamıyorum. Sonuçta görsel aktarım kalitesi düşerse oyun hakknıda yanlış bir gözlem oluşur. Oyunu inceleyen herkes olumlu eleştiriler yaptı. Yurtdışında birçok inceleme yazısı okudum. Dolayısıyla burada yapılan eleştiri 19 Mayıs'tan sonra kabul görür. Şu aşamada belki dediğiniz doğrudur ama bence oyunu kötüleyecek bir durum yok.

freshmind

30.4.2015 00:29:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X Özellikle ilk GİF çok iyi ama sanki grafiklerde harbiden bir düşüş var ? Tabi bu video gerçekten ultra ayarlarsa.
Düşüşün alası var. Ne komiktir ki DF'yi günlük takip edenler, 10 yıldır karşılaştırma videolarını youtubeden yayımlayanlar iş bu oyuna gelince render uzmanı kesiliyorlar. (Lafım kesinlikle buradaki arkadaşlara değil, gerçekten bunu bahane eden komik bir kitle var) Oyun ilk açık seçik videoları yayımlandığından beri kendi forumlarında downgrade başlığı ile açılan konular tarafından bombardımana tutuluyor. Bitrate düşüktür, karıncalanma olur, renkler soluk gözükür (bu saydıklarımın çoğu büyük ekranlar için geçerlidir) ama yerdeki otun boyu, rengi, adamın geometrisi, çizim uzaklığı, atmosfer ve renk paletide mi değişir ? Crysis'in, Ryse'ın, hatta Half-life'ın tek bir ayarını açıp kapayınca youtubeden görebiliyoruz (yüzlerce video var bu bağlamda) da Witcher'ı özel kılan nedir ? Allah aşkına şu ilk gife bakıpta şu an gördüklerimiz ile izlediğimiz videolar ile nasıl karşılaştırılır ki ? Ki çoğu kişi kabul etmiş zaten. Arada nesil farkı var. Çok net söylüyorum bütünlük, renk paleti ve atmosfer olarak DA:Inq. nın çok ötesinde değil hatta ben şu anda eldeki verilerle DA'yı daha çok beğeniyorum görsellik adına. Bende kabul ettim artık. Demek ki malzeme bu, imkanlar bunlar, oyun bu çıtada oynanabiliyor... Ben kendi adıma buradan iki çıkarım yapıyorum; Birincisi ya CD Projekt gerçekten oyuncuları aldattı, yayımladı CGI'yı geçti... İkincisi adamlar gerçekten uğraştılar ama mevcut donanım düzeyi ile piyasa standartları ile ancak bu kadarını yakalayabildiler. Birde bir kesim var ki görselleri bu kadar tartışınca şu öğrendikleri iki kelimeyi bir araya getirip "görseller önemli değil takmışsınız bir oraya falan fistan" diyenler var. Sanki masa üstü frp oynuyor. Sanki o firmanın vaatlerini, söylemlerini benim dedem yapmış. Oyun ilk duyrulduğundan beri adamlar manzara, kurt, ayı tüyü, ateş efekti gösterip duruyorlar, basın bültenlerinde görseller ile ilgili "bu güne kadar ki her şeyden daha iyi, acayip iyi, bam başka" diyorlar bizimkiler de görselliğe takmışsınız diyorlar Beni rahatsız eden nokta bağımsızlığı ile bir yerlere gelmiş, oyuncuların bu kadar takdirini toplamış bir firmanın lafını 3-4 defa yutmak zorunda kalması ve elindeki malzemeyi satış kaygıları ile ısrarla savunması. (bkz. "biz yeni yetme firma değiliz oyunumuz ertelenmez" , "yeni ekran kartlarını işlemcileri hazırlayın, oyunu erteledik ki oyuncuların donanımı hazır olsun ehehe" gibi naralar) Sonuçta iş yapan bir kurum olarak bunu doğal bulanlar olacaktır ancak CD Projekt'i tanıyan ve oyunlarını oynamış kimseler bu firmanın farklılığını dahası ne demek istediğimi anlayacaklardır. Ve insan düşünmüyor değil şu firma bile bu sektörün adamları dediğimiz mühendisler bile ali cengiz oyunlarına baş vuruyorsa EA , Ubi, Acti yarın öbür gün bizlere neler yapmasın. (yaptıkları haricinde)

2K

29.4.2015 18:16:17

0
Bazı arkadaşları anlamak mümkün değil kimse konsola laf atmasa bile direk PC'yi kötülemeye başlayan yorumlar yapıyorlar. Yeni nesile GTA V çıktığı zaman konsol oyuncuları hangi konsolda daha iyi gözüküyor diye birbirlerini bir öpmedikleri kalmıştı sonra PC'ye çıkınca grafik önemli değil demeye başladılar. Grafikler her zaman önemli bir parçadır bencede pek önemli değildir ama oyun gerçekten harika gözüküyor bu grafikler ile açık dünya oyunu ve yükleme ekranı yok (ölmediğiniz ve fast travel yapmadığınız sürece) gerçekten harika. GTX 980 ile böyle oynuyorsa 780ti bu işin altından kalkar diye düşünüyorum.

BSC Misafiri

29.4.2015 15:26:43

+1
3 mb netle bu videoyu adam gibi izlemenin yolunuda buldukmu tamamdır!

BSC Misafiri

29.4.2015 15:25:37

-1
demek ki bu nesil ancak bu kadarını göreceğiz boşuna hayal kurmayı bırakın her oyun downgrade yedi artık her oyunun altına bunu yazmanın bir mantığı yok sonuçta grafik ne kadar güzelleşirse sistem gereksinimleri o kadar artıyor adamlar gtx 980 de ancak 60 fps görüyor daha üstünü yapıpta piyasada ki hiç bir cihazın açmayacak olması daha mı iyi? Burada herkes watch dogs laf sokmuş bence de ubisoft beş para etmez bir firma fakat onun zamanın da da gtx 980 olsaydı o da o kadar düşürmek zorun da kalmazdı grafikleri emin olun

Babblebabble

29.4.2015 15:10:49

+1
GTX970'im de The Witcher 3'ü bekliyor (Ama o ayrıca 2'yi de bekliyor daha oynamadım )

Hoid

29.4.2015 13:45:11

-1
Oyunu ultra ayarlarda kayıt edip youtube yüklediğim zaman kalitesi çok düşüyor . Mesela örnek vereyim Lords of the fallen oyununu ULTRA ayarlarda 60 fps sabit kayıt ettim bitrate kalitesini de yaklaşık 40 civarında ayarlayıp kayıt ettiğim zaman 8 GB bir kayıt oluşturuyor . Ben izlerken muzzam bir akıcılıkta ve kayıt ettiğim şekilde izleyebiliyorum . Fakat bunu YouTube'a yükle dediğiniz zaman belki dakikalar belkide saatlerce işlenme sürecine giriyor sizin çekmiş olduğunuz videonun kalitesi ve uzunluğuna göre değişiyor bu süre . İşlenme bittiği zaman bakıyorsunuz ki 5-10 bit hızlarına düşmüş görüntü ve kaliteden oldukça ödün vermiş olduğunu görüyorsunuz öyle ki 8 GB kayıt ettiğiniz video dönüştürüldüğü için 400 MB a düşmüş oluyor .(Nvidia Shadow Play ile istediğiniz ayarlada çekip çok daha düşük boyutlarda kayıt edip işlenme süresini kısaltabilirsiniz ) Haliyle izlemiş olduğunuz videolarda görüntüden pek bir şey anlaşılmıyor . Bu yüzden çoğu oyun videoları görüntü kalitesi olarak tatmin edici seviyede değil , gerçekten aradaki farkı anlamak için sıkıştırılmamış videoların sunulduğu sitelerden izlemek lazım . Fakat şunu rahatlıkla söyleyebilirim sıkıştırılmamış ham videosunu da izleseniz o GİF ler kadar başarılı bir görüntü göremezsiniz çünkü o tür videoları bilerek renderlıyorlar ki insanların ağzının suyu aksın . Daha önce birde 9 dakikalık bir videosu paylaşılmıştı onuda HD olarak izlerseniz bu video ile arasındaki farkı pek göremezsiniz . Aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz . http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-The_Witcher_3_Wild_Hunt9_Dakikalik_Oynanis_Videosu-13573.htm Yine bu firma daha önce şu sözleri söylemişti HİGH ile ULTRA arasında çok büyük farklar var ve biz ULTRA ayarlarda video göstermeyeceğiz sürpriz olarak bırakıyoruz tarzı bir şey söylemişlerdi . Ve gelen video yukarıdaki linkini attığım ile neredeyse aynı . Yani ya bu video ULTRA diye gösterilip daha düşük ayarlarda çekilmiş ya da YouTube dediğim gibi kaliteyi yerle bir etmiş . Ancak oyun modlamaya açık olarak gelirse ve grafik motoru gerçekten bu denli grafikleri verebiliyorsa modcu arkadaşlar oyunu bu şekilde yapabilirler .

PHO3N1X

29.4.2015 13:06:44

0
Özellikle ilk GİF çok iyi ama sanki grafiklerde harbiden bir düşüş var ? Tabi bu video gerçekten ultra ayarlarsa.

xX.3B.Xx

29.4.2015 11:41:57

+1
quote:

Orijinalden alıntı: freshmind <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://giant.gfycat.com/UnrealisticComplexGrunion.gif" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://giant.gfycat.com/UnrealisticComplexGrunion.gif" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table><br> <br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://i.minus.com/i3poUBXpwPr7L.gif" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://i.minus.com/i3poUBXpwPr7L.gif" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table><br> <br> <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a href="http://i.minus.com/ilo8ZEuf1yn7w.gif" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="http://i.minus.com/ilo8ZEuf1yn7w.gif" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklatın</td></tr></tbody></table>
Bu giflere çok da benzemiyor aslında ultra ayarlar da, downgrade yemiş belli ki.

Hoid

29.4.2015 10:52:38

0
Grafikler muazzam duruyor ama ilk tanıtıldığı kadar şaşalı değiller tabi ki ama ne olursa olsun bir watch_dogs faciası kesinlikle değil ayrıca Açık Dünya bir oyun için hiç azımsanamayacak bir grafiğe sahip oyun .

sagropa

29.4.2015 10:07:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: cikopelo 780 Ti ve 4790k hertürlü yeter ozaman..
Aynı sisteme sahibim bende. Umarım öyle olur.

Frobe

29.4.2015 09:50:54

0
Bana hiç ULTRA ayar gibi gelmedi. Çizim uzaklığı problemi var, karakter atla yardırırken 50 metre ötede oluşmaya başlıyor ağaçlar..

MonacoDoom

29.4.2015 02:12:11

+1
i7 senin neyine? Hadi ordan kestane...

nemesis16

29.4.2015 02:11:33

0
o sistemle bööyler acarsa class field 780 ti i4790k 60 fps alır güzel gibi bakalım cıkınca görcez

freshmind

29.4.2015 01:18:38

0

porsux

29.4.2015 00:53:43

0
herşey güzelde bu oyunun dünyasına daha karanlık gri tonlar giderdi bence. 2. oyundada renkler çok aşırıydı, parlamalar falan. bunda biraz düzeltmişler ama bence daha gotik bir atmosfer oluşturulabilirdi oyunda sanki gerçekçilikle fantezi arasında gidip geliyormuşum gibi hissediyorum bir bütünlük yok yani. mesela skyrimde nerede olursam olayım oyunun o soğuk havasını hissedebiliyordum her an bir yerden bir ejderha çıkar yada troll falan bu oyunda ise o büyüleyici atmosferi daha yakalayamadım sanki mekanlar biraz dar çizilmiş gibi. harita büyüklüğünden bahsetmiyorum..

BSC Misafiri

29.4.2015 00:39:52

+1
Yeter yaa oyundan soğuttunuz harbi diyorum hikayenin sonunuda paylaşında bari ön siparişi iptal ediyim geriye kalmadı birşey...

BSC Misafiri

29.4.2015 00:39:37

0
Yılın en çok şişirilen oyunu witcher 3. watch dogs gibi hüsran olmasa bari. Baş harfleri, çıkış tarihleri, yorumlar deja vu oldu resmen. ultra mega sega diye biryerleri yırttılar. Oyun çıkıncada optimizasyondan ağlayanlar, sistem muhabbetlerinden başka yorum göremeyiz yine

BSC Misafiri

29.4.2015 00:39:17

+1
GERALT ZIPLIYOR ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUN!

BSC Misafiri

29.4.2015 00:39:12

-1
Steamden ön sipariş etmiştim. İade etme var mı acaba?

Mactavish-

29.4.2015 00:13:59

0
Videoda belli olan sadece fps.

KuvvetMira27

28.4.2015 23:28:05

0
hele şükür :D

Geralt the Witcher

28.4.2015 23:16:35

+1
Ağaçlar sallanma şekli bana doğal gelmedi, garip duruyor. Onun dışında her şey mükemmel.

lostrock

28.4.2015 23:11:41

-2
ülke şartlarını göze alırsak bu haber ve bu video sansürlenmeli :)

CheKD

28.4.2015 23:10:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: EyesNight Gerçekten parasını hakeden bir yapım geliyor
Hatta daha fazlasını hakeden

cikopelo

28.4.2015 22:59:03

0
780 Ti ve 4790k hertürlü yeter ozaman..

metebyr

28.4.2015 22:58:46

+1
videoyu youtubeden izledikten sonra ne anlamı kalıyor ultra detayın veya diğer ayarların?? youtube böyle sıkıştırmasa boyuttan izlenmez, sıkıştırınca da detay kalmıyor. oynarken kendimiz bakacağız artık

Guest-0D5961688

28.4.2015 22:50:40

+1
PC'den değil de, 4K video downloader adlı programı kurup onunla 1080 60 fps indirip telden izleyin. 440 mb civarı boyutu var. G2'yle bu şekilde izledim ve görüntü inanılmaz. Monitörüm böyle güzel göstermiyor.

demo22

28.4.2015 22:43:44

-1
Bu kalitesiz vidyoyu izleyerek görsel kaliteyi görebileceğinizimi sanıyorsunuz ?

EmuMaster

28.4.2015 22:41:45

+4
Sitenin üyeleride garip ps4 videosu yayınlanırken "aoooow yeah nigga owee shit hommieee" pc yayınlanırkende bir şeyi beğenmeyen 45 yaş üstü menapoz'lu ev karıları gibi "yine mi viççer ya suyu çıktı ama ay adam spawn oldu" Kesinlikle kedi ciğer olayı yoksa başka türlü açıklanamaz.

mementopolis

28.4.2015 22:31:22

-7
Daraldim izlerken. Tamam Motorun yaratigi köpük dalgalari , anladik. Ispatladiniz bravo . 1080p 60 Fps yil 2015 yeah yow yov Mc Geralt Rivali Styla.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

michael01

28.4.2015 22:22:45

0
Yok ki bir 5 Bin Tl biz de ultrada oynayalım şu oyunu

Uzayda Bir Nokta

28.4.2015 22:09:37

0
Vesemirin atı kör herhalde :D O değilde süper ya görüntüler. Benim laptop nasıl çalıştırır bilmiyorum ama herhalde iyi oynatır. Ön yüklemeye bir açılsa da mayıs ayının kotasını bitirsem :D Kaç gb olacak acaba. Of çok heyecanlıyım. Bir yandan da oynayamayacağım pek onu düşünüyorum. Mayısın sonunda bitirme tezim var ödevler var mezun olacağım. Ulan oyun senin yüzünden bitiremezsem alacağın olsun! :D

s_demirci_53

28.4.2015 22:08:37

+1
arkadaşlar burası oyun sitesi ve oyunla ilgili tabiki de herşeyi haber edecekler. bırakın ilgili olanlar bari rahatça okusun. video güzel görünüyor ama yine de youtube sanki baltalamış gibi. köşe yumuşatmalar gitmiş gibi gördüm

R-10

28.4.2015 22:00:46

0
Tek kelimeyle muazzam.Bu seneye damgasını vuracak bu oyun.

TheMuyu

28.4.2015 21:47:41

0
bizim 770 high-medium açsa yeter :) yalnız hud bana çok büyük göründü

OzgurKlnc

28.4.2015 21:46:13

+2
Bu oyun ne kadar güzel olursa olsun Türkçe destek vermediği için alamayacağım. İleride dilimize önem verirlerse ve oyun Türkçe olursa o zaman hiç düşünmeden alırım. Şu halde böyle büyüleyici bir hikayeye sahip derecede ki bir oyunu benim gibi İngilizce özürlü insanlar oynasa bile ne kadar zevk alabilirler ki ? Diyeceğim o ki umarım Türkçe dile destekleri olur ve Türkiye'de ki oyunlara verilen önem artar. Böyle bir oyunu oynayamamak, ıssız bir adada önünüze gelen müthiş yemeklere dokunamamak gibi bir şey olsa gerek.

Megathrone26

28.4.2015 21:39:15

0
Su popping olayi olmasin da varsin doku kalitesi dusuk oksun. Ac de en nefret ettigim olay buydu. Birden adam yoktan var oluyor ya da bir agac vs.Gercekciligi feci derecede baltaliyor

Zarbo257

28.4.2015 21:27:38

0
Arkadaş biraz merak edelim yahu ne varsa çıktı ortaya vallahi oyunu beklerkenki heyecanımı %50 düşürdü neredeyse her mekaniği her detayı gördük bi hikaye kaldı.

GT_55

28.4.2015 21:23:54

-4
Yine youtube videolarından anlayamayacağız farklar var.

EyesNight

28.4.2015 21:23:01

0
Gerçekten parasını hakeden bir yapım geliyor

arkham92

28.4.2015 21:20:34

-1
Ultra grafikleri görünce;

SavasLordu

28.4.2015 21:14:11

0
Ps4 kullanicisiyim gercekten çok güzel gözüküyor helal olsun

mehmet4428

28.4.2015 21:05:42

0
Gök yüzü muhteşem olmuş, oyunun atmosferini gök yüzü gerçekten çok etkiliyor, sürekli değişken olması göze hoş geliyor.

Vinewood

28.4.2015 21:05:11

0
Hayır dalga geçmenin lüzumu yokta artık sıktı harbiden Witcher , tamam iyi güzel oyunda bu gündemde kalma çabalarını anlayamıyorum .

prexz

28.4.2015 21:04:01

-1
uzakların yüklenmesi çok ani oluyor, rahatsız etti

Guest-313783FBA

28.4.2015 20:52:39

+1
ayh yine mi Witcher .s .s

susunx2121

28.4.2015 20:49:36

0
kendi sistemimde 30 fps olsa yeterlidir i7 4930k asus rampage exterme x79 kingston hy-gen-16 gb ddr 3 1600 mhz asus gtx 780 drectu ii oc

Wayward Son

28.4.2015 20:44:34

+1
Birazdan "ayh yine mi Witcher .s .s" diyerek, teşrif edecekler yeni nesil ergen arkadaşlarımız. Ultra ayar veya değil oyun efsane olacak. Salya akıtarak bekliyorum.

CoreGame

28.4.2015 20:41:59

-2
Gerçekten fark büyüleyici hele ki o Güneş'in Görüntüsü ultra ayarlarda mükemmel gözüküyor.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Witcher 3: Wild Hunt
+ TAKİBE
AL
173 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız