Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars: The Old Republic'te Etkinlik Zamanı


      Uzak, çok uzak bir galakside işler her zamanki gibi başlamıştı ancak her şey düşünülen gibi değildi.
 
     Bioware, Star Wars: The Old Republic'e getirdiği yeni güncellemenin yanı sıra bir de ilk etkinliklerini oyuncuların beğenisine sundu. Oyuna haber kısmı da ekleyen BioWare, Tatooine gezegenine gitmenin çok tehlikeli olduğunu ve orada bir Rakghoul ayaklanmasının çıktığını oyunculara duyurdu. Rakghoul'ların ayaklanması demek, uzay zombileri demek.
 
     Bu Rakghoul salgınıyla savaşmak için oyuncular Tatooine gezegenine gitmeli ve Republic uzay gemisi Stardream'i bulmalı, açılacak olan tekrarlanabilir görevlerle de etkinlik için özel eşyalar satın alabileceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
rpg bioware lucas arts pc star wars mmorpg
Media Molecule'den Yeni Bir Proje mi? Ubisoft, GR: Future Soldier'a DRM Getirmiyor

BSC Misafiri

16.4.2012 11:09:06

0
Etkinliğin en eğlenceli görevlerinden biri Rakghoul virüsü kapıp, hastalığı ilerletmek ve ölürken(bildiğiniz patlayarak ölüyorsunuz) hastalığı diğerlerine geçirme üzerine. Stardream sıkıntılı biraz, tüm Tatooine e dağılmış olan parçaları bulmaya çalışıyoruz :) Dün 5den sonra bıraktığımı belirtmeliyim :) WoW ile karşılaştırmak istemiyorum, bundan da gına gelinmiş durumda ama etkinlikler bile bu kadar benzeştiği için ara ara sıkıntı yaratmıyor değil.MMOlarda bu durum değişecek gibi de gözükmüyor :S
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars: The Old Republic
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız