Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Trek: Bridge Crew VR Gereksinimi Kaldırıldı

 
   Ubisoft, Star Trek Bridge Crew'un sanal gerçeklik gereksinimini kaldırdı.
 
   Yayınlanan güncelleme ile birlikte Star Trek Bridge Crew artık HTC Vive, Oculus Rift ya da PlayStation VR olmadan oynanabiliyor. Bununla birlikte, sanal gerçeklik cihazı olanlar ve olmayanlar oyun içinde eşleşebilecek. Ayrıca sanal gerçeklik gereksinimi kaldırıldığından dolayı oyun daha iyi grafikler sağlayacak. Geliştirici ekip Red Storm sanal gerçeklik modunu kullanan üst düzey PC'lerin de bu grafik değişikliklerden yararlanabileceğini söylüyor.
 
   Star Trek: Bridge Crew VR Mayıs 2017'de çıkmıştı.

   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Star Trek: Bridge Crew sanal gerçeklik teknolojisi ile, oyuncuları Star Trek evreninin derinliklerine götürüyor. Oyunda, sen ve arkadaşların U.S.S. Aegis ile seyahat ediyorsunuz. Göreviniz şu: Büyük kısmı yok olmuş Vulkan halkına yaşayabilecekleri yeni bir dünya bulmak üzere uzayın bilinmezliklerle dolu bir kesiminde, The Trench'te keşif yapmak. Bölgede Klingon İmparatorluğu'nun da faaliyetleri var ve Federasyonun planları karşısında bir tehdit teşkil ediyor. Stratejini belirle, ekibinle birlikte uygulamaya koy ve görevi tamamla. Koop modunda Kaptan, Dümenci, Taktisyen ve Çarkçı görevlerini üstlenecek dört kişilik bir ekip oluşturabilirsin. Oyunun dinamik hikayesinin yanı sıra, bir de "Devam Eden Görevler" modu bulunuyor. Bu modda tek kişilik ve koop maceralar için sayısız saatlik görevler oluşturuluyor. Star Trek: Bridge Crew'da hedefine ulaşmak için bireysel yeteneklerden fazlasına ihtiyacın var: iletişim, güven ve ekip içi sıkı koordinasyon zafere giden yolun temel taşları."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Game Informer Star Trek Star Trek: Bridge Crew Oculus Rift HTC Vive Ubisoft
Söylenti: PlayStation Plus Ocak 2018 Ücretsiz PlayStation 4 Oyunları Sızdırıldı Agony için Yeni Bir Fragman Yayınlandı

ahrimar

25.12.2017 00:24:24

0
Kac kiside vr cihazi var mrk ediyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Trek: Bridge Crew
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız