Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, 3DS'in Başarılı Olmasını İstiyor

 
 
    Sony'nin son dönemlerde 3D teknolojisine büyük yatırımlar yaptığını biliyoruz. Firma, televizyonlar ve filmlerin yanı sıra oyunlarda da 3D teknolojisinin kullanılması için büyük çaba sarf ediyor.
 
    3D teknolojisi ile ilgili açıklama yapan Sony'den Shuhei Yoshida, oyun dünyasına Nintendo'nunkinden farklı bir bakış açıları olduğunu ve iki firmanın da kendi yolunda ilerlediğini söyledi. Yoshida'ya göre Nintendo'nun 3D teknolojisinde başarılı olması bu teknolojinin yaygınlaşması bakımından önemli.

    Henüz Nintendo'nun teknolojisini pek göremediğini belirten Yoshida, ama insanların 3DS'ten etkilendiğini bildiğini, Nintendo'nun mükemmel bir iş çıkarmasını umduğunu ve böylece insanların 3D teknolojisine ilgisinin artmasını beklediğini söyledi.
 
    Sony'nin Nintendo için sarf ettiği bu sözler tabi ki biraz politik, ama 3D teknolojisinin yaygınlaşması ile ilgili söylenenlerde de bir yanlışlık görülmüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo 3DS Nintendo 3DS Sony Shuhei Yoshida
Dance Central'in Giriş Videosu Yayınlandı Monster Hunter Freedom 3'ün Demosu Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

CaSsErDoDo

8.11.2010 12:22:19

0
elbette 3ds in başarılı olmasını ister insanları 3ds e alıştırmak onlara 3d tv satmak sony nin en büyük olayıdır belki psp2 bile 3d destekli gelir sonrada ise kaymağını yer olayın

Carcharot

5.11.2010 17:59:47

0
Daha bir kaç ay önce 3DS gerçek 3D değil diyordunuz..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız