Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Frontiers için Olası Çıkış Tarihi Sızdırıldı

 
 
Dataminer PlayStation Game Size, kısa süre önce Twitter'da Sonic Frontiers ile ilgili bazı heyecan verici bilgiler yayınladı. Twitter hesabı, PlayStation veritabanlarını tararken, duyurulan Sonic oyunu için olası çıkış tarihini 15 Kasım 2022 olarak belirlendiğini paylaştı.
 
Sonic Frontiers, bu ayın başlarında 2021 Game Awards'da duyuruldu. Yeni oyun, Sonic Forces'un 2017'de piyasaya sürülmesinden bu yana ana serinin en yeni bölümü olacak.  
 
Sonic Frontiers'ın olası çıkış tarihi 15 Kasım 2022 olsa da PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch'te oynanabilecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gameranx Sonic Frontiers PC PS4 PS5 Xbox One Xbox Series X/S Nintendo Switch
Pokemon Unite (sürüm 1.3.1.8) Yayınlandı Putt-Putt Travels Through Time, Switch'e Geliyor

MaeglinElendil

29.12.2021 07:28:05

+1
Dostum iki editör kardeş misiniz bir bağınız var mı bilmem ama gerçekten çok kötü editörlersiniz. Girdiğiniz çoğu haberin haber değeri yok. Olanları da devrik cümlelerle , anlamsız şekillerde giriyorsunuz. Aylar önce de böyleydi şimdi de böyle. BSC’den soğuttunuz insanı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız