Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega'nın Sonic the Hedgehog Haberleri Corona Virüsü Sebebiyle Ertelendi

 
Mart ayında düzenlenmesi planlanan SXSW 2020 etkinliği corona virüsü sebebiyle iptal edilince Sega'nın bu etkinlikte paylaşmayı planladığı Sonic the Hedgehog haberleri de Nisan'a ertelenmişti.

Sega, bugün yaptığı açıklamada, Sonic the Hedgehog haberlerinin corona virüsü sebebiyle bir kez daha ertelendiğini duyurdu. Bu sefer belirsiz bir tarihe.
 
Sonic the Hedgehog resmi twitter hesabı konu ile ilgili olarak "Herkese merhaba. Ertelemelerin hoş olmadığını biliyoruz fakat dünya bu haldeyken ekiplerimizi güvende tutmak adına SXSW etkinliğindeki içeriğimizi göstermek için olayların düzelmesini beklememiz gerekecek. Anlayışınız için teşekkür ederiz ve elimizde bir tarih olduğunda sizleri bilgilendireceğiz."

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto 6 Geliştirme Sürecinin Henüz Başlarında Uncharted: The Nathan Drake Collection ve Journey PlayStation Store'da Ücretsiz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız