Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Saints Row: The Third Paketi Saints Row 4 Oldu

Yeni oyunda neler olacak tahmin edemiyoruz.
 
     THQ'den Saints Row hayranlarına bir iyi, bir de kötü haber var. Saints Row: The Third'ün ardından çıkması planlanan ve tek başına çalışabilecek olduğu belirtilen Enter the Dominatrix ek paketi iptal edildi. İyi haber ise bu ek paket artık Saints Row 4'ün bir parçası.
 
     THQ, Enter the Dominatrix ek paketi Volition tarafından geliştirilirken baktığında çok beğenmiş ve oyundaki yeni fikirlerden etkilenmiş. Bu nedenle de bunları yeni bir oyunda görmek istemiş. Yapım için bütçe genişletilmiş ve daha fazla kaynak ayrılarak 2013 içerisinde Saints Row 4 çıkartılması planlanmış. Oyunun yine PC, PS3 ve Xbox 360 için geliştirildiği, yeni karakterlerin ve geniş bir çevrenin bulunacağı belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
action THQ pc ps3 xbox 360 saints row: the third Saints Row 4 Enter the Dominatrix
Ubisoft, Her Yıl Yeni Seriler Piyasaya Sürecek Aral'dan Yaz Kampanyası
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sam.Fisher

30.6.2012 13:57:16

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri saçmasapan oyun hiçte öğle eğlenceli falan değil. amaç yok bidefa yaratıcılıktan uzak. ayıp ayıp şeyler oyun yerine, salaklık deseniz yeridir.
Ben de oyun ilk çıktığında ve incelemelerini okuduğumda öyle sanmıştım, ama kesinlikle öyle değil. Bir kere Saints Row'a yaratıcılıktan uzak demek imkansız, hayatımda daha yaratıcı bir oyun görmemiştim, sadece karakterler de dahi yaratıcılığın sınırlarını zorlmaışlar THQ'un açık ara en zevkli ve iyi serisi şu anda 4'ünü de bekliyorum. (Yepyeni bir senaryo yaparlar herhalde)

BSC Misafiri

20.6.2012 21:33:45

+1
saçmasapan oyun hiçte öğle eğlenceli falan değil. amaç yok bidefa yaratıcılıktan uzak. ayıp ayıp şeyler oyun yerine, salaklık deseniz yeridir.

- The Stig -

20.6.2012 20:03:54

0
bu oyuna bayılıyom aga! Karakter yapmak çok zevkli..Oyundan çok sürekli karakterle uğraşıyorum.. Hergün girdiğimde farklı ruh halime göre bişeyler yapıyom ortaya karışık.. Bunların ss'lerini aldım.. Belki ilerde bir konu açarım.. Maksat alem eğlence komiklik :)

RownikaL

20.6.2012 16:55:48

+1
Dünyalılar bitti sıra uzalılara geldi bence.Çünki 3.cü oyunda manyaklığın sınırlarını zorladılar çok fazla bişi kaldığını sanmıyorum tabi yanılabilirimde.Ama uzay konsepti iyi gider dünya üzerinde görevler devam ederken arada uzaylılar gelse dünyada onları bi güzel kalaylayıp uzaya yollasak sora hırsımızıalayıp bizde bi rokete atlayıp uzay'a gitsek güzel konsepler olur.Hani venüs'te bir birinden güzel kızlar ama bi o kadarda ölümcül falan :D

tmataso

20.6.2012 15:47:18

+1
bu oyunu gta dan ayıran gerçekten "manyak" olmasıdır.

SOLID SNAKE

20.6.2012 15:45:16

0
Yeri değil ama sıcak bir haber var hocam, The last of Us'ın Multi Player Modu Onaylandı. http://www.latestnewsexplorer.com/the-last-us-multiplayer-confirmed-new-details-revealed/
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Saints Row: The Third
+ TAKİBE
AL
41 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız