Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ron Perlman, 2019'da Yayınlanan Hellboy Filmi İçin Gelen Teklifi Reddetmiş

 
İlk kez 1993'te gözüken, Mike Mignola tarafından yaratılan bir Dark Horse Comics çizgi roman karakteri olan Hellboy'un 3 farklı filmi yayınlandı geçtiğimiz senelerde. 2004 yılında yayınlanan ilk filmden sonra serinin ikinci filmi 2008 yılında yayınlandı ve serinin üçüncü filmini ne yazık ki göremedik.
 
Üçüncü film ise geçtiğimiz yıl çıktı ve bir reboot tarzındaydı. İlk iki film oldukça sevilse de ne yazık ki geçen sene yayınlanan Hellboy pek sevilmemişti. İlk iki filmde Hellboy'u Ron Perlman, geçen yıl çıkan filmde ise David Harbour canlandırmıştı.  
 
Geçtiğimiz gün röportaj veren Ron Perlman ise geçen yıl çıkan film hakkında konuştu. Ron Perlman, Hellboy rolünün teklif edildiğini, ancak rolü reddettiğini açıkladı. Reddetme sebebi ise kabul ettiği tek Hellboy'un Guillermo del Toro ile yaptıkları versiyonu olduğunu söyledi. Ayrıca Hellboy 3'ün gelmemesinin tek sebebi de Guillermo del Toro'nun yani yönetmenin sektördeki en meşgul kişilerden biri olmasıymış.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri hellboy film Guillermo del Toro David Harbour Ron Perlman
World of Warcraft: Shadowlands Canlı Yayını 8 Temmuz'da Düzenlenecek Cs_Summit 6 Turnuvası Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız