Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Quantum Break, Crackdown 3 ve Scalebound İçin PC Sinyali Verildi!


    Son dönemde Windows 10'un çıkışıyla beraber Microsoft, PC için Halo Wars 2 ve Gears of War: Ultimate Edition gibi oyun duyurularını da yapmıştı. Peki Microsoft kanadının en çok beklenen oyunlarından Quantum Break veya Scalebound gibi oyunlar neden PC'ye de duyurulmadı?
 
    Konuyla ilgili konuşan Phil Spencer, "Açık konuşmam gerekirse Crackdown 3, Scalebound ve Quantum Break gibi oyunların yapım süreci, benim Xbox'ın başına geçmemden sonra planladığımız Windows'a da yoğunlaşma fikrini ortaya koymadan önce başlamıştı. Bu oyunların yapımcılarına yapım sürecinin ortasında gidip bir platform daha eklemelerini söylersek ortaya çıkan sonuç oyun için kötü olur. Şu an yapımcılar kendi yolunu çizdiler ve ilerliyorlar. Bu oyunlar asla Windows'a gelmeyecek diye bir şey yok ancak şu an için çizilen yolu bitirmelerini beklemeliyiz. Mesela Halo Wars 2 projesinin başından beri ekiple iletişim halindeydim ve çizilen yolun nasıl olması gerektiğini içeriye PC'yi de katarak yapımcılara söyledim." açıklamalarını yaptı.
 
    Önümüzdeki dönemde PC'de daha fazla Microsoft oyunu görebileceğimizi belirten Phil Spencer, "Hedeflerim arasında Microsoft tarafından gelen güzel PC oyunlarını ortaya koymak var. Mesela daha önce konsola çıkan ve PC'de iyi işler yapabilecek projeler var. Tabii bir tarafta da PC'ye uyum sağlayamayacak konsol projelerimiz var. Dolayısıyla Xbox'ta olan her şey PC'de de olacak gibi bir şey söylemiyorum ancak Windows'a sunduğumuz oyun portfolyosunu genişletmek istiyorum." sözlerine yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Quantum Break Remedy Microsoft Xbox One Action
Tales from the Borderlands'in Yeni Bölümü Haftaya Geliyor Belirlenen Sayıda Oyuncu Öldükten Sonra Satıştan Çekilecek The Flock Bu Ay Çıkıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.8.2015 18:41:52

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Aynı şeyin Sony'de The Last Of Us vb. Exc. oyunlarınada olması gerek, en azından 3-5 yıl gibi bir zaman geçen oyunlardan tekrar yüksek miktarda satması demekde olur. Hadi Xbox'ın PC ile azçok bağlantısı var diyip Sony Exc. oyunlarının pc e gelmesi oyunu exc. olmakdan çıkarır denirse en azından aylık/yıllık gibi bir abonelikli bir sistemle pcde oyunlarını sattıkları ayrıca bir platform olabilir.
konsolu konsol yapan excdir xboxın en iyi görünen excsi tomraider oda sınırlı bi süre bütün excler pc ye çıkarsa konsolu ki ne yapsın

BSC Misafiri

14.8.2015 14:52:23

-1
Aynı şeyin Sony'de The Last Of Us vb. Exc. oyunlarınada olması gerek, en azından 3-5 yıl gibi bir zaman geçen oyunlardan tekrar yüksek miktarda satması demekde olur. Hadi Xbox'ın PC ile azçok bağlantısı var diyip Sony Exc. oyunlarının pc e gelmesi oyunu exc. olmakdan çıkarır denirse en azından aylık/yıllık gibi bir abonelikli bir sistemle pcde oyunlarını sattıkları ayrıca bir platform olabilir.

BSC Misafiri

14.8.2015 14:47:26

-1
artık konsollar fazla kazanmıyor PC'ye göre daha maliyetli birde ne kadar uğraşsalarda artık insanların aradağı grafikleri veremiyor, devir pc devri

BSC Misafiri

14.8.2015 14:20:24

0
Temmuz ayında Amerika'da +Dünya'da en çok satan platform yine PS4 olmuş. MS bu kafa ile bir yere varamaz aç ve net

emrahcey

13.8.2015 23:30:00

-1
Bu oyunları PC ye çıkması Windows 10'a bağlı hedefleri oranında gelir elde ederlerse bu oyunları asla PC'de göremeyiz.

# Ace #

13.8.2015 17:46:13

0
Konsollar için ex oyunlar önemlidir böyle giderse ben ms'nin Xbox One'ı kafalarından sildiğini düşüneceğim. Belki Xbox One markasını daha sonra ki senelerde ellerinden satarak çıkartabilirler. Sonuçta bu yapılanlar biz oyun severlerin işine gelsede; Xbox One alıp ex oyun bekleyenler gördükleri gibi bir, bir oyunların pc'yede çıktığını görüyor. Buda bir bakıma hoşnutsuzluk elbet yaratacaktır. Ayrıca ex oyunlar isterse çıkıştan 1 yıl sonra pc'ye gelsin bu oyunun eskidiği anlamına gelmez. O gelene kadar zaten bizi idare eder oyunları ps4 veya pc tabanlı rahatlıkla oynarız. Ama bunun şu tarz bir etkisi olur; sırf şu oyunları ex sanıp Xbox One için para vermemiz gerekmez.

The_Rahip

13.8.2015 16:04:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: fresheyır

Personal Computer(PC) için Microsoft'un platformu demek için ne içtin bilmiyorum ama Microsoft'un platformu Windows yani PC değil, sadece açıklık getirmek istedim. Bu arada Quantum Break umarım PC için duyurulur Xbox'da merak ettiğim tek oyun ve kalkıp bir oyun için Xbox almam.
bm07tr zaten aciklamis. Bana gerek kalmadi.

FlameOfPrometheus

13.8.2015 13:19:20

0
Bu yüzden Xbox aldım yaşasın oyun sadece Xbox'a çıkacak

KoRnTuNeS

13.8.2015 13:01:53

+1
bana xbox aldırabilecek tek oyun pcye geliyor, bu yüzden ps4ün yanına x1 almama gerek kalmadı, pcye çıksın oynarız. hem çıkana kadar pcyi de değiştiririm güzel oldu bu.

Zağanos...

13.8.2015 09:24:32

0
Hadi heyecanla bekliyoruz bakalım :D

Rapsody_izmir

13.8.2015 09:00:15

0
Bu oyunu malum yerlerden indirip, directx12 ile vurucam kırbacı vurucam kırbacı : ) Aynen benimde iksbaksta merak ettiğim tek oyundu.

exent4246o

13.8.2015 08:59:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: fresheyır

Personal Computer(PC) için Microsoft'un platformu demek için ne içtin bilmiyorum ama Microsoft'un platformu Windows yani PC değil, sadece açıklık getirmek istedim. Bu arada Quantum Break umarım PC için duyurulur Xbox'da merak ettiğim tek oyun ve kalkıp bir oyun için Xbox almam.
Tüm yapımcılar pc derken windows'u kast ediyor. Günümüzde pc=windows. Linux yada Mac ayrı olarak belirtiliyor. Oyunlardaki pc ibaresi windows'u kast ediyor.

fresheyır

13.8.2015 08:20:32

-2
quote:

Orjinalden alıntı: Adventure. Pc'de Ms'in platformu ve onuda goz onunde tutmak zorunda..
Personal Computer(PC) için Microsoft'un platformu demek için ne içtin bilmiyorum ama Microsoft'un platformu Windows yani PC değil, sadece açıklık getirmek istedim. Bu arada Quantum Break umarım PC için duyurulur Xbox'da merak ettiğim tek oyun ve kalkıp bir oyun için Xbox almam.

orangeblu

13.8.2015 08:11:39

0
İşte bu yüzden ps4 Ama oyun çok iyi duruyor 1 sene bile xbox exc olarak kalsa xbox'ın karınadır.

exent4246o

13.8.2015 07:41:07

0
Umarım, Spencer denilen herif tez zamanda def olur.

The_Rahip

13.8.2015 04:39:10

0
One kullacisiyim ve artik pek rahatsiz olmuyorum. One'i zaten mevcut ex'lerinin bazilarinin PC icin cikacagini bilerek aldim sonucta ben zevk aldigim platformda oynamaya bakarim isterse mobil icin ciksin kafaya takmaya gerek yok. Pc'de Ms'in platformu ve onuda goz onunde tutmak zorunda. Phil Spencer'in cizdigi resim cok genis ve baska bir yonde ilerliyor. ;) Phil Spencer cikipta "Pc'de bizim ama oyun yok, olun mu" desin. Adam gayet samimi soyluyor. Oncelik One sonrasindada PC icin cikabilir.

2K

13.8.2015 03:12:31

0
Xbox One ve Phil Spencer'in bu tutumu çok beğeniyorum ve takdir ediyorum ama ben bir Xbox One kullancısı değilim, konsol sahipleri bu durumda ne düşünüyordur merak ediyorum açıkçası onlar için pek sevinilecek bir durum değil. Phil Spencer bence devrimsel bir atılım yapıyor ex. oyunları ortadan kaldırmak ve oyuncuların artık bölünmemesi adına ama rakipleri bu yolu seçmeyecektir ve zararını kendileri çekebilir o yüzden ilerde neler olacağını çok merak ediyorum. Oyunlar zaten yok Season Pass alanlar, almayanlar yok ilk platforma DLC gibi şeyler yüzünden yeteri kadar bölünüyor ex. kavramı da oyuncuları bölen bunlar gibi başka bir faktör bana kalırsa.

BSC Misafiri

13.8.2015 02:26:49

0
komplo teorisi: microsoft xbox one ile konsol olayini bitirir ve pc ye ozel oyunlarla steam'e desdek verir.İnsanlar konsol devirini kapatir ve steam'le cosar ,Sony batar . Nasil:)

BSC Misafiri

13.8.2015 02:26:32

0
Oh be iyi oldu bu haber zaten ps4 ümde vardı...Şimdi pc'ye çıkınca oynarım artık.

BSC Misafiri

13.8.2015 02:26:23

0
quote:

Orjinalden alıntı: Adventure. Şaşıralacak birşey değil sonuçta PC'de kendi platformları ama kısa vadede çıkmaz gibime geliyor. One'a çıktıktan baya sonra PC için çıkarlar.
Neresi şaşıracak birşey değil? En azından QB exc olarak kalsaydı bu nedir yahu. Zaten xbox satışları sürünüyor, şu olaydan sonra xbox'ı diri diri mezara gömdüler. 2016'dan sonra ne olur belli değil Wii u gibi.

BSC Misafiri

13.8.2015 02:23:03

0
Kısaca şunu demek istiyor, biz şimdi bu exc oyunlar sayesinde satabildiğimiz kadar Xbox One ve oyun satıcaz en kısa süre olarakta 1 yıl sonra bazılarını PC'dede görebileceksiniz. Anlaşılan bu. Zaten özellikle Remedy'nin oyunları kesinlikle PC'ye geliyor PC'ye yakın bir firma o yüzden QB her ya da geç PC'ye gelecektir hemde Dx12 destekli ve geliştirmiş şekilde. Bu Windows 10'nunda çıkması iyi oldu DX12 ve oyun açısından. Ama Crackdown 3 için birşey diyemem o bence zor bir ihtimal ama sırf multisindeki yıkılabilirlik için bile gider orjinal alırım eğer PC'ye çıkarsa o da ayrı bir konu. Microsoft'u seviyorum ya adamlar PC'de korsandan dolayı satışlar düşük bile kalsa genede PC içinde çalışmaya devam ediyorlar helal olsun adamlara.

Hoid

13.8.2015 02:08:59

0
Scalebound PS4 e bile gelebilir diyorum bende QB ve CD gelmez ama .

fewertyx

13.8.2015 02:05:32

0
Remedy alan wake gibi bir yapımı çok sonra olsa da pcye getirdi. QB kesin gelir gözüyle bakıyorum 2018 gibi herhalde anca gelir. Scalebound veya crackdown çıksa çok iyi olur ama onlardan pek ümidim yok. Scalebound en hoşuma giden oyunlardan biriydi, fakat zannediyorum pcye gelmez exc. bırakırlar...

EmuMaster

13.8.2015 01:49:37

0
Ben demedimmi qb pc'ye gelir diye. Bak bu oyun ps4 exc olsaydı sony fanboyları kıyameti koparırdı. Bak şimdi gelir 3-5 tanesi "quantum break ne la hele break deyince kusma efekti gibi çıkıyor" böreaaaak" gibi ahahah" diye makaraya alırlar. Yazık Allah ıslah eylesin. Neyse uzun lafın kısası UL pc dünyasına bir oyun daha kazandık. Xboxcu arkadaşlara nintendocu arkadaşlara iyi oyunlar diler pc'cilerin gözlerinden öper, sony fanboylarını ise Allaha havale eder iyi geceler diliyorum.

R-10

13.8.2015 01:36:58

0
Quantum break pcye gelsin başka birşey istemem. Umarım gerçekleşir

Hoid

13.8.2015 01:26:22

0
Windows 10 a özel gelebilir iyide olur , böylelikle korsanın da önüne geçmiş olurlar . Millet bunları oynamak için format atıp windows 10 kuracak kadar işsiz değildir diye düşünüyorum

neo-life

13.8.2015 00:34:52

0
Vay be korsan olmasına rağmen pc bu durumlara gelmeye başladıysa şu korsan illeti olmasa demek ki Microsoft Xbox markasını bir dakika düşünmez satar ama benim için Microsoft tarafından age of empires duyurulursa asıl haber olur.

Frostmourne Hungers

13.8.2015 00:27:50

0
Quantum Break Alan Wake gibi olacak gene, PC'ye çıkmaz denilip humble bundle da 1$ a satılacak :)

The_Rahip

13.8.2015 00:20:42

0
Şaşıralacak birşey değil sonuçta PC'de kendi platformları ama kısa vadede çıkmaz gibime geliyor. One'a çıktıktan baya sonra PC için çıkarlar.

StrangerLovely

13.8.2015 00:08:18

0
Sırf Qb için aXbix one düşünüyordum çok güzel oldu çok da iyi oldu taam mı, yalnız E3'te duyurulan korsanlı oyun ve ReCore'u da isterük.

arkham92

13.8.2015 00:00:37

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Vayy güzelmiş bu hocam

Kilgrave1907

12.8.2015 23:56:10

+1
QB PC ye gelmeyecek diye üzülüyordum, yıllardır PC oyuncusuyum ve devam edebildiğim kadar böyle devam edeceğim ama sırf şu Phil Spencer için X1 alabilirim yahu. Adam gibi adam.

skulz

12.8.2015 23:49:45

+3
Quantum Break PC ye %100 gelecektir ama Crackdown daha önce PC'ye hiç gelmedi. Scalebound ise Platium Games PC'ye çok nadir oyun geliştiren firma Metal Gear Rising PC versiyonunu bile kendileri geliştirmedi diye biliyorum.

Return to Monke

12.8.2015 23:41:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Phil reyiz bu her an her şey bekleyebilirsin
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

arkham92

12.8.2015 23:38:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange

Özel sebeplerden dolayı parayı başka şeylere ayırmak zorunda kaldım Xbox One sonra indirimde alırım dedim bu haberden sonra alacağımı da hiç sanmıyorum bu kadarını beklemiyordum
Phil reyiz bu her an her şey bekleyebilirsin

luganoguz

12.8.2015 23:33:18

+1
Quantum Break'ın zaten geleceği belliydi bence. 2 alan wake oyunuda çıktı sonuçta.

Return to Monke

12.8.2015 23:26:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

Sen en iyisi x1 alma işini sonraya bırak, Phil reyizden güzel haberleri bekle
Özel sebeplerden dolayı parayı başka şeylere ayırmak zorunda kaldım Xbox One sonra indirimde alırım dedim bu haberden sonra alacağımı da hiç sanmıyorum bu kadarını beklemiyordum

arkham92

12.8.2015 23:23:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: Doctor Strange Horizon 2'yi de getir seni paralara bozacağız Microsoft! !!!
Sen en iyisi x1 alma işini sonraya bırak, Phil reyizden güzel haberleri bekle

Return to Monke

12.8.2015 23:17:53

0
Horizon 2'yi de getir seni paralara bozacağız Microsoft! !!!

BSC Misafiri

12.8.2015 23:16:13

+1
Kimse zaten konsol sattıracak oyunları aynı zamanda pc ye beklemez ama aradan bi kaç yıl geçtikten sonra neden gelmesin ki satar zaten satacağını hem konsolcularda feryat etmez neden pc ye çıkarıyosun diye.Eski konsol oyunlarını getirme olayı umarım red dead redemption u getirir,gerçi ps3 de defalarca oynadım ama pc de şöyle full ayarlarda en azından 1080p detayda atımıza binip dağ bayır koştursak güzel olmaz mı?

BSC Misafiri

12.8.2015 23:16:07

0
Exclusive devri yavaş yavaş sona eriyor. Gün gelecek herkes istediği oyunu istediği platformda oynayabilecek.

psxsp

12.8.2015 22:57:57

+1
sony bunu beğendi su an göbek atıyor :D

alito

12.8.2015 22:57:08

-3
3 sene sonra ancak gelir, daha önce beklemeyin bence.

BERATTAN

12.8.2015 22:46:05

-1
Arkadaşlar heyecan yapmayın bu oyunlar 1 2 seneden önce pc gelmez o zamana kim öle kim kala

mementopolis

12.8.2015 22:44:34

0
Sadece Quantum Break gelse yine yeter :D.

Zebercet

12.8.2015 22:43:15

0
Forza.

Hoid

12.8.2015 22:41:46

+1
Steame gelirse QB yi direk ön sipariş ile alırım .

ShadowofDeath06

12.8.2015 22:37:45

+2
Quantum Break'e çok üzülüyordum gelirse PC ye süper olur

EyesNight

12.8.2015 22:34:59

+1
Microsoft pc'de canımı ye :D

mehmet4428

12.8.2015 22:33:48

0
Konsolda oyunun parasını aldıktan sonra PC'de parasını alacaklar. Konsolcular oynayıp bitirene kadar PC oyuncuları bekleyecek. Çıkmamasından iyidir tabi fakat aynı zamanda çıkarılsa fena olmazdı.

Megathrone26

12.8.2015 22:32:01

+1
Quantum Break ve Scalebound pc ye gelsin kesin alırım

Deadpool1239

12.8.2015 22:23:48

0
İşte budur!

Geldimmigordun

12.8.2015 22:23:28

0
Aslında bu oyunların pcye gelmesi anormal bir durum değil sonuçta iki platformda Microsoft un.Konsola özel oyun olsun da bari 2 3 yıl geçtikten sonra bunları pcye çıkar.Oyunun cikisindan 3 yıl geçmişse bu oyun konsol sattiran oyun olmaz artık

RaiTrQ

12.8.2015 22:18:07

+5
Obaa yaşasın master race PC

Vinewood

12.8.2015 22:17:14

+3
Pil sipensır adam yahu .
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Quantum Break
+ TAKİBE
AL
36 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız