Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Popüler Star Wars Mobil Oyunu Resmi PC Desteğine Kavuşuyor

 
 
Popüler bir mobil oyun olarak karşımıza çıkan Star Wars: Galaxy of Heroes, bu yılın sonlarında PC platformuna gelmeye hazırlanıyor. Electronic Arts tarafından açıklanan bilgilere göre oyun resmi PC desteğine sahip olmayı bekliyor.
 
Galaxy of Heroes PC'de yüksek çözünürlüğe sahip olacak
 
 
 
İlk olarak Kasım 2015 tarihinde mobil cihazlar için piyasaya sürülen Star Wars: Galaxy of Heroes, çıkış yapmasından bu yana yaklaşık olarak 8,5 yıl geçti. O zamandan bugüne geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan bu yapım şimdi ise yeni platformundaki yerini almaya hazırlanıyor. Oyuncular PC'de oyun oynamak için daha önceden çeşitli emülatörler kullanıyordu. Ancak şimdi resmi PC desteği ile beraber bunların hiçbirine gerek kalmayacak.
 
Game Informer tarafından bildirildiği üzere Galaxy of Heroes'un PC sürümü daha yüksek çözünürlük seçeneklerine sahip olacak ve aynı zamanda kenar yumuşatmayı ve 60 fps'yi destekleyecek. Mobil sürüm daha çok dokunmatik ekranlı bir yapıyı bünyesinde barındırsa da PC sürümünde hem klavye hem de fare desteği yer alacak. Ancak şu an için ne yazık ki kontrolcü desteğinin olmayacağını da aktaralım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Dark and Darker Mobile Fragmanı Yeni Oynanış Seçeneklerine Işık Tutuyor Call of Duty MW3 Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz

nakoicve

5.4.2024 17:42:30

0
Biz ne beklerken ne geliyor çıldırmamak elde değil :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız