Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty MW3 Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz

 
 
Call of Duty Modern Warfare 3'ün ücretsiz deneme sürümü kısa süre içinde oyunculara sunulacak. 4 Nisan ile 8 Nisan tarihleri arasında tamamen ücretsiz bir şekilde edinebileceğiniz ve hafta sonu boyunca dilediğiniz şekilde oynayabileceğiniz sürüm oyuncuları bekliyor.
 
5 klasik oyun modunu içerecek
 
 
 
Call of Duty Modern Warfare 3'ün ücretsiz deneme sürümü içerisinde 5 klasik oyun modu yer alıyor. Bu modlar arasında Hardpoint, Kill Confirmed, Capture the Flag, Domination ve Team Deathmatch bulunuyor. Tüm bu modları test ederken 9 kişiye kadar destek sunan çok oyunculu haritayı da deneyebiliyorsunuz. Ayrıca oyuncular MW Zombies moduna geçiş yapabiliyor ve bir grup arkadaşıyla beraber zombilerle mücadele edebiliyor.
 
Diğer taraftan, ücretsiz sürüm PC, Xbox ve PlayStation platformlarında mevcut olacak. Hangi platforma sahipseniz, aşağıdaki linklerden birine tıklayarak bu deneme sürümünden faydalanabilirsiniz.
 
Call of Duty Modern Warfare 3 (Steam)
Call of Duty Modern Warfare 3 (Battle.net)
Call of Duty Modern Warfare 3 (Xbox Store)
Call of Duty Modern Warfare 3 (PlayStation Store)
 
Öte yandan oyunun Steam sayfasına bakacak olursak "çoğunlukla olumsuz" etiketine sahip olduğunu belirtebiliriz. Diğer taraftan oyunun 70 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu da aktaralım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GGdeals oyun haberler 2024
Popüler Star Wars Mobil Oyunu Resmi PC Desteğine Kavuşuyor Tüm Zamanların En İyi Oyun Karakteri Belli Oldu!

Ömer Hayyam12

5.4.2024 15:48:28

0
gamepass ne zaman gelecek cod oyunları?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız