Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu

 
 
NetEase Games ücretsiz olarak oynanabilen ekip tabanlı çok oyunculu üçüncü şahıs nişancı oyunu Marvel Rivals'ı resmi olarak duyurdu. Oyunun kapalı bir Alfa testi Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek ve resmi web sitesi üzerinden beta testi için kayıt yaptırabilirsiniz. Oyun PC (Steam, Epic Games) platformuna çıkacak.
 
Marvel Rivals ekip tabanlı bir yapıya sahip
 
 
 
Marvel Rivals daha önce Call of Duty ve Battlefield gibi popüler serilerde çalışmış yetenekli kişilerden oluşan NetEase Games ekibi tarafından geliştiriliyor. Süper kahraman temalı bu yapım içerisinde ekibinizle beraber büyük bir mücadeleye atılıyor ve oyunculara karşı burada elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz.
 
Yıldızlardan oluşan bir Marvel takımını kurduğunuz oyunda takım becerilerinizi üst seviyeye çıkarmaya hazırlanıyor ve sayısız strateji geliştirebiliyorsunuz. Diğer taraftan geliştirici ekibin belirttiğine göre oyunda yıkılabilir alanlar yer alıyor ve sürekli değişen savaş alanlarında siz de taktiğinizi değiştirmek durumunda kalıyorsunuz.
 
Oyunun aynı zamanda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Fragmanı aşağıdan göz atabilir ve oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğuna bir bakış atabilirsiniz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Marvel Rivals
Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek!

BSC Misafiri

29.3.2024 13:29:04

0
servis oyunları rezilliktir net
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız