Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft'ın PS5 Konsollarına Geleceği Bildiriliyor

 
 
Microsoft tarafından oyunculara sunulan Minecraft için yeni gelişmeler ortaya çıktı. Daha önce sızıntı haberlerle ön plana çıkan PlayStation Game Size adlı kullanıcı oyunun yerel bir PlayStation 5 sürümüne sahip olacağını aktardı.
 
Minecraft geriye dönük uyumluluk ile oynanabiliyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere Minecraft sadece geriye dönük uyumluluk aracılığıyla PlayStation 5 konsollarından PlayStation 4 sürümü oynanabiliyor. Dolayısıyla yeni ve güncel PlayStation 5 sürümü bulunmuyor. Diğer taraftan geçtiğimiz süreçte oyunun Xbox sürümü 4K'yı destekleyecek şekilde güncellendi. Ancak kullanıcılar güncel nesil sürümünü yeni gelişmelerle beraber deneyimlemek istiyor.
 
Geçtiğimiz yıl Minecraft'ın Xbox Series X|S sürümü çeşitli derecelendirmeler aldı. Ancak Microsoft yaptığı açıklamada bu derecelendirmelerin standart onayın bir parçası olduğunu iddia etti. Öte yandan 2021 yılında geliştirici Mojang, Xbox konsollarında Işın İzleme desteğine yönelik prototip kodunu Xbox Insider kullanıcılarına yanlışlıkla sundu. Fakat bu durum hızlı bir şekilde düzeltildi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications iphone ios xbox 360 kinect
Rain World DLC'si The Watcher Duyuruldu Fallout: New Vegas RTX Remix Görüntüleri Yayınlandı

4S14N_HUNT3R

30.3.2024 20:38:06

0
Gerek yok böyle çer çöp oyunlara
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız