Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Master of Orion Erken Erişimde

Master of Orion erken erişim süresince yalnızca 64-bit işletim sistemli Windows PC’lerde oynanabilecek.
  
     World of Tanks yapımcısı Wargaming bünyesinde bulunmakta olan WG Labs bildiğiniz üzere Master of Orion efsanesini tekrar diriltmek için çalışıyor. 90'lı yılların başında 4X (Keşfet, Genişle, Sömür ve Yok Et) strateji oyunları arasında önemli bir yere sahip olan Master of Orion, uzay temasıyla birlikte Pentium PC'lerimizde nostaljik anılarımıza sahipti. Sonra çıkan oyunlarında bazı hayal kırıklıklarına uğrasak da, yeniden üst düzey bir yapımın karşımıza çıkacak olması özellikle strateji hayranlarını heyecanlandıracaktır.
 
     Sıra tabanlı yapısıyla birlikte uzay savaşları ve keşfini erkenden denemek isteyen oyuncular 75 TL fiyatla oyunu Steam üzerinden indirip oynamaya başlayabiliyorlar. Bu paket içerisinde diğer oyuncularla online savaşlar yapabilecek veya yapay zekaya karşı mücadele verebileceksiniz.
 
     Erken Erişim ile birlikte oyuncular, Mrrshan, Psilon, Bulrathi, Alkari, İnsan, Sakkra’dan oluşan birbirinden farklı özellikleri bulunan altı ırkı kontrol edecekler. Hem ırkların sayısı hem de oyun içeriği yakın bir gelecekte artacak. Orion’a hükmetmeye giden yolda oyuncuları üç farklı zafer seçeneği bekliyor. İlki Galaktik Konsey’in lideri olup “Diplomatik” zafer kazanmak. İkincisi “Fetih” zaferini kazanmak için diğer tüm ırkları yok etmek. Başarıya giden üçüncü yol ise, genel puan sıralamasında en tepeye tırmanarak “Üstünlük” zaferine ulaşmak.
  
     Oyunun tam sürüm paketleri hakkında ayrıntılı bilgiye kendi sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Türkçe alt yazılı erken erişim videosunu ise aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
master orion master of orion world of warships world of tanks wargaming retro
PoKéMoN Sun ve PoKéMoN Moon Resmileşti! Hitman, 2GB'lık Ekran Kartına Sahip PC'leri En Düşük Ayarlara Kilitliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bobafett

28.2.2016 18:32:18

0
combat TBS değilmiş, yok artık...

Wayward Son

27.2.2016 00:16:21

0
Kendini toparlayana kadar Gal. Civ 3 akar.

desiremusic

26.2.2016 23:53:45

0
Bugün bir Stream'de izledim ben de, sunumları çok hoştu, ırklar da hoş gibi (eski moo oyunlarını oynamadım fakat denilenlere göre çok indirgenmiş), sadece çok basit şimdilik. Biraz derinleşmesi lazım. Nasıl sağlarlar bilemiyorum.

lie_coffin

26.2.2016 19:33:23

0
İzlediğim kadarıyla hardcore 4x hayranları için basit olmuş gibi, erken erişimden çıktıktan sonra umarım derin mekanikler içerir. Endless Space 2'yi bekliyoruz artık dört gözle
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Master of Orion
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız