Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

L.A. Noire'de Zor Bölümleri Atlayabileceğiz

Mayıs ayına L.A. Noire'in damgasını vuracağı düşünülüyor.

 
    Rcokstar'ın Mayıs ayında konsolları coşturacak yapımı L.A. Noire hakkında çok çarpıcı yeni bir bilgi ortaya çıktı. Rockstar'ın sanat direktörü Rob Nelson kendisine sorulan bir soru üzerine L.A. Noire'de oyuncuların zorlandıkları bölümleri atlayabileceklerini söyledi.
 
    Nelson'ın açıklamalarına göre, oyunu oynarken zor bir bölümü bir kaç kez denediniz ve başarısız oldunuz diyelim, daha sonra oyun size bölümü atlayıp atlamamak istediğinizi soracak. Kendinize güveniyorsanız, geçmez şansınızı biraz daha zorlayabilirsiniz, bölümden sıkıldıysanız geçebilme şansına sahipsiniz.
 
    MTV'nin raporuna göre %20 oranında aksiyona sahip olan oyunda daha fazla yoğunlaşacağımız şeyler gizemleri çözmek ve şüphelilerden kanıt toplamak olacak.
 
    Bölüm geçme konusuna dönecek olur isek, L.A. Noire'in çoğu açık dünya oyunlarına nazaran daha çok bulmacaya yönelik bölümlere sahip olacağını düşünürsek alınan bu kararın mantıklı olduğunu söyleyebiliriz. Unutmayın, oyunda davaları çözmeye çalışan bir dedektif olacaksınız, kanıt bulamayıp, gerekli hamleleri yapamadığınızda bulunduğunuz bölümde ne yapacağınızı bilemeden sıkışıp kalabilirsiniz. bu da kulağa sıkıcı geliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 L.A. Noire rockstar team bondi bölüm atlama
Ridge Racer Unbounded'dan Yeni Bir Video Yeni Zombi Avcılarımız; Buffy, Machete ve Freddy!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

1.6.2011 12:36:54

0
oyunun suan bölüm kaç bilmiyorum ama baya ilerledim çok güzel bi oyun ingilizce olması oyunu fazla zorlastırmamıs bılmıyen bırı bıle kısa zamanda çözer bilindık kelımeler cogu ben oynuyorum herkese tavsıye ederım

skywalkerhan

27.4.2011 12:19:10

0
Sıkılacak kişi sayısı bencede çok fazla olacak. Ama kendi adıma sonuna kadar oynayacağım bu oyunu. Kuzene PS3e orjinal aldırmayı düşünüyorum.. Hiçz olmazsa o şekilde hakkını vermiş olurum oyunun... Şu görev atlama meselesinin de bence basit bir çözümü var her görevden sonra save yapılırsa sorun çıkmaz gibi geliyor..

mrblack01414

27.4.2011 07:59:04

+1
Bende ingilizceme güveniyorum.Rockstar bu sefer farklı bir open world yapıyor önceden hep polisi öldürürdük artık tamamen polisiz oyunda park cezası bile kesecekmişiz...Ben insanların sıkılabileceğini düşünüyorum ama şimdiden beni etkiledi oyun kesinlikle alcam...

BSC Misafiri

27.4.2011 00:50:18

-1
allahtan ingilizcem iyi

BSC Misafiri

27.4.2011 00:50:16

+1
BSC Misafiri 26.04.2011 23:51:09 cok boş yorum yapıyosun yorum yapmak icin yorum yapma bu oyun herşekil tutulcak tabi ingilizcesi iyi olana

M3rett0

26.4.2011 23:56:31

0
Çocuklara uygun hale getiriyorlar, güzel bir satış politikası.Dediklerimin doğruluğunu kanıtlar nitelikte.

BSC Misafiri

26.4.2011 23:51:09

+1
Bu oyun türkiyede fazla tutmıcak bi kere çok fazla dialog olacak oyunda ve türkçe alt yazı tabiki yok 2. olarakda oyunda aksiyon dozu %20 olacak deniliyor vur kır parçala olmıcağı içinde çoğu türk oyuncusu almıcakdır alsa bile kısa bi sürede takaslanır gibi görünüyor ben rdr gibi sağlam bi oyun bekliyordum multisi ve aksiyonu bol olan.

qqqqrpppp

26.4.2011 23:39:55

0
inşallah beklediğimiz gibi olur diyorum ve çıkmasını bekliyorum

Gabriel TR

26.4.2011 23:39:31

0
ilk yorum benden bu secenek iyi olmuş hele tr olmayan bol diologlu bir oyunda
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
L.A. Noire ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
111 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız