Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, Silent Hills'le İlgili Soruları Yanıtladı (Güncelleme)


Güncelleme: Konami, Silent Hills'le ilgili kafalarda olan soruları yanıtladı. Konami'nin soru - cevap kısmında Silent Hill ve Silent Hills kullanımı oldukça dikkat çekici. Özellikle "'Silent Hill' serisiyle ilgili çalışmalarımız devam edecek" cevabında direkt olarak Silent Hills'in kastedilmeyişi kafa karıştırıcı;
 
- Neden resmi siteden Norman Reedus görseli kaldırıldı?
Çünkü kendisiyle olan anlaşmamızın süresi sona erdi.
 
- P.T. neden PSN'den kaldırılıyor?
Çünkü daha önceden belirlediğimiz yayın süresi sona erdi.
 
- 'Silent Hill'le ilgili neler yaşanacak?
Konami 'Silent Hill' serisiyle ilgili çalışmalarına devam edecek.


 
    Silent Hills'le ilgili farklı açıklamalar gelmeye devam ediyor. Dün oyunun yönetmenlerinden Guillermo Del Toro Silent Hills'in iptaliyle ilgili ilk haberi verirken, bugün aktörlerden Norman Reedus da aynı şekilde açıklamalar yapmıştı. Fakat Guillermo Del Toro, dün söyledikleriyle ilgili bir düzeltmeye gitti.
 
    IGN'de çıkan haberde Del Toro'nun o sözleri Hideo Kojima ile çalışamayacak olmasından dolayı söylediği yer aldı. IGN'in kaynakları projenin iptaliyle ilgili net bir bilginin yer almadığını, bunu Konami'ye sormaları gerektiğini belirtmiş. Tüm bu haberlerden anlaşıldığı üzere ortada büyük bir belirsizlik söz konusu. Konami'den tüm soru işaretlerini giderecek açıklama ne zaman gelir bilemiyoruz...
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Kaynak kojima productions konami silent hill silent hills ps4 p.t. korku
Mortal Kombat X, Geçtğimiz Hafta da İngiltere'nin En Çok Satan Oyunu Katy Perry Şov Maskotu Left Shark, World Of Warcraft'a Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

thanatos13

2.5.2015 14:40:24

0
iyi bari silent hill serisini kurtarabildik, hoş oda eskisi gibi degil ama neyse..

keskin_art

2.5.2015 09:03:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER SILENT HILLS PT çok tuttu, çok beğenildi. PSN de korku seven sevmeyen bir çok kişi bu demoyu sırf meraklandığı için bile indirdi ve her şeyi ile test etti. Bu başarıyı, bu merakı, bu beğeniyi KONAMI göz ardı edemez! Çünkü firmalar her zaman satışlara sonuçlara bakar. Çünkü firmaları yaşatan, büyüten başarılardır, kazanılan paralardır. İşte bu yüzden firmalar olaya mantıken yaklaşır ve sonuçlar ne ise onu ele alır. KONAMI şuanda KOJIMA ile keçi inatlaşması yaptığı için yiğitliğe mok sürdürmüyor. Yoksa SILENT HILLS PT nin başarısı bile eminim ki KONAMI yi mutlu etmeye yetmiştir. Ama bunu hepimiz biliyoruz ki SILENT HILLS PT nin bu denli etkileyici ve başarılı oluşunu da KOJIMA ve ekibine borçluyuz. KONAMI bu yüzden KOJIMA ile tekrar bir araya gelebilir. Ama JAPON ların ne kadar onurlu ve gururlu olduklarını da unutmamak lazım. Yani KOJIMA geri gelir mi işte onu kestiremiyoruz. Geri dönüş olmazsa da bu JAPON GURURU yüzünden olmaz :) Eğer SILENT HILLS oyunu KOJIMAsız yapılırsa tahminimce KONAMI eline yüzüne bulaştırır diye düşünüyorum. 32 yaşındayım ve yaklaşık 24 senedir oyun oyuyorum. Gerçekten HARBİ BİR KORKU OYUNU NASIL YAPILIR bunu göstermişti bana SILENT HILLS PT... Umarım heba olmaz ve hep beraber altımıza ederiz!
aynen katılıyorum kardeşim

qqqqrpppp

27.4.2015 17:34:59

0
kelime oyunu yapma birader bi kere de.doğru düzgün anlatın şunu

Megathrone26

27.4.2015 15:59:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor KONAMI bildiğin geri vitese takmış. Bu bize yarayacaktır.
Umarim cikarirlar su oyunu ya

encuni

27.4.2015 15:45:49

+1
Olum sırf Daha önce hiç silent hill oynamamş The Walking dead izleyen onbinlerce kişi şu adam için bile o alır bende dahil.

resh_aykut

27.4.2015 15:01:51

0
Team silent yaptığı sürece kimse almaz artık gördük yaptıkları oyunu....

Trapdoor

27.4.2015 14:51:55

0
KONAMI bildiğin geri vitese takmış. Bu bize yarayacaktır.

ASKERTUNGA

27.4.2015 13:13:53

0
SILENT HILLS PT çok tuttu, çok beğenildi. PSN de korku seven sevmeyen bir çok kişi bu demoyu sırf meraklandığı için bile indirdi ve her şeyi ile test etti. Bu başarıyı, bu merakı, bu beğeniyi KONAMI göz ardı edemez! Çünkü firmalar her zaman satışlara sonuçlara bakar. Çünkü firmaları yaşatan, büyüten başarılardır, kazanılan paralardır. İşte bu yüzden firmalar olaya mantıken yaklaşır ve sonuçlar ne ise onu ele alır. KONAMI şuanda KOJIMA ile keçi inatlaşması yaptığı için yiğitliğe mok sürdürmüyor. Yoksa SILENT HILLS PT nin başarısı bile eminim ki KONAMI yi mutlu etmeye yetmiştir. Ama bunu hepimiz biliyoruz ki SILENT HILLS PT nin bu denli etkileyici ve başarılı oluşunu da KOJIMA ve ekibine borçluyuz. KONAMI bu yüzden KOJIMA ile tekrar bir araya gelebilir. Ama JAPON ların ne kadar onurlu ve gururlu olduklarını da unutmamak lazım. Yani KOJIMA geri gelir mi işte onu kestiremiyoruz. Geri dönüş olmazsa da bu JAPON GURURU yüzünden olmaz :) Eğer SILENT HILLS oyunu KOJIMAsız yapılırsa tahminimce KONAMI eline yüzüne bulaştırır diye düşünüyorum. 32 yaşındayım ve yaklaşık 24 senedir oyun oyuyorum. Gerçekten HARBİ BİR KORKU OYUNU NASIL YAPILIR bunu göstermişti bana SILENT HILLS PT... Umarım heba olmaz ve hep beraber altımıza ederiz!

cenk-di

27.4.2015 12:58:17

+2
Konami sen git boktan pes serilerini yap. Bu oyun sana yakışmaz!

Megathrone26

27.4.2015 12:27:43

0
malesef umudumu kestim artık malesef
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hills
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız