Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, Daha Fazla Silent Hill Oyunu Yayınlamak İstediğini Bildirdi

 
 
Psikolojik korku bulmaca macera oyunu Silent Hill yayıncısı Konami içerisinde yer alan yapımcı Motoi Okamoto IGN ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda Okamoto, Konami'nin Silent Hill serisiyle ilgili hedeflerini ve planlarını aktardı.
 
Konami, geliştiricilere yeni Silent Hill projeleri için açık davette bulunuyor
 
 
 
Yapılan röportajda çeşitli açıklamalarda bulunan yapımcı Okamoto, yakında çıkacak olan Silent Hill 2'nin Remake (yeniden yapım) sürümünde nelerin değiştiğine değindi. Bunun yanı sıra yeni Silent Hill projelerine de açık olduklarını belirtti. Şu anda halihazırda yapım aşamasında olan çok sayıda Silent Hill projesi yer alıyor.
 
Geçtiğimiz senenin Ekim ayında yayıncı Konami, birden fazla Silent Hill projesinin duyurulduğu bir canlı yayın etkinliği düzenledi. Bu etkinlik içerisinde duyurulan projelerden en dikkate değer olanı Bloober Team tarafından geliştirilen Silent Hill 2 Remake idi.
 
Sunumda diğer taraftan başka Silent Hill projeleri duyuruldu. Bu projeler arasında No Code ve Neobards Entertainment tarafından geliştirilmekte olan Silent Hill: Townfall ve Silent Hill f gibi birkaç başka küçük ölçekli oyun projesi yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers kojima productions konami silent hill silent hills ps4 p.t. korku
Ubisoft'un 15 Yıldır Geliştirdiği Beyond Good & Evil 2 Hala Yolda Forspoken PC'de Hangi Özelliklere Sahip Olacak? Yeni Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.1.2023 10:56:53

0
Kojima'nın yaptığı Silent Hill P.T. demosunun insanlarda bıraktığı etkiden yıllar sonra anca Konam'inin aklına dank edip Silent Hill markalarının olduklarını fark ettiler. Şimdi de birden tüm gücünü Silent Hill'e veriyorlar, ama o kadar sabırsızlar ki Silent Hill 1 remake yaparak bir temel oluşturup, tecrübe kazanıp, hazır assetleri biraz daha geliştirerek Silent Hill 2 remake'de kullanmak varken, en çok sevilen oyuna kafadan daldılar. Konami firmasının acilen elindeki markaları başka yayıncılara teslim etmesi lazım, bunlar slot makinesi yapıp para kazanmaya devam etsinler.

Venomstr

17.1.2023 23:10:17

0
Silent Hill 2 ve 3 konsolumda dijital olarak var. Ama Silent Hill 4, Origins ve Homecoming'i tekrar oynamak istiyorum. Keşke hepsinin collection şeklinde remastered'i gelse.

BSC Misafiri

17.1.2023 23:00:02

+1
madem o kadar isteklisiniz neden kojimanın projesini sebepsiz yere kaldırdınız ? hemde bi dünya tecrübeli insanla çalıştığı halde (korku mangası yapan japonyada meşhur bi yazar efsane bir yönetmen ve yine efsane oyunun efsane yapımcısı)yani adamada bunu sorarlar madem o kadar isteklisin böyle neden yani adamın yaptığı projeyi sebepsiz iptal ediyorsun hemde açıklamasız konami zaten o olaydan sonra çoktan bitti bugünkü konami o bildiğimiz efsane oyunları yapan konami değil yani yeniden yapılanmaya girdiler kendilerince ve dediğim gibi kesinlikle umutsuz vakalar

mehmetalpertr

17.1.2023 21:22:33

0
b....kunu çıkaracaklar anlaşıldı. tövbe tövbe ya...

BSC Misafiri

17.1.2023 20:21:58

0
NCK: Önce Silent Hill 2 Remake başarılı bir şekilde yapılsın, oynansın vs. ki neden ilk Silent Hill oyunu yeniden yapılmıyor anlamış değilim, hepsini sırayla Yenile, öyle piyasaya çıkar, 1, 2, 3, 4. Ondan sonra başka Silent Hill oyunları istiyoruz diye konuş. Yılanlar var ya birden kocaman bir avı mideye indirmeye çalışıp boğulan, bir seferde bir öğün yemeli insan, yavaş yavaş yemeli, sindire sindire. Umarım hayalkırılığı olmaz.

Venomstr

17.1.2023 20:08:50

0
Gelsin, gelsin. Harika haber. Silent Hill açlığımızı bu sayede gidereceğiz. Yıllardır bekliyordum. “Ben de paşayım, sen de paşasın. Hadi siz de paşa olun. Herkes paşa olsun. Hepimiz Tosun Paşa’yız.”
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hills
+ TAKİBE
AL
25 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız