Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Katy Perry Şov Maskotu Left Shark, World Of Warcraft'a Geliyor


 
     İnternet cidden enteresan bir alem ve neyin ilgi göreceği veya yerin dibine sokulacağını kestirmek gerçekten çok zor. Buna bir örnek olarak; 2 ay önce Super Bowl finalinde, Katy Perry'nin şovunda kullanılan köpekbalığı maskotları, bir anda internet sansasyonu daha doğru adıyla internet meme oldu. Köpekbalığına "Left Shark" adı verildi. Sebebi de soldaki köpekbalığının diğerine göre çok anlamsız ve koordinesiz hareketler yapıyor olması. Tahmin edersiniz, yüzlerce komik resim ve video yaratıldı.

     Bu tarz şeyleri kaçırmayan ve garip bir espri anlayışı olan Blizzard, Left Shark'ı evcil hayvan olarak oyuna getiriyor. Tahmin edilen, 6.2.0 yaması ile bu eklemenin geleceği üzerine. Muhtemelen yine bu yama ile gelecek olan garnizon tersanesi sayesinde bu evcil hayvana kavuşabileceğiz. Ama henüz Blizzard'dan hiçbir açıklama gelmedi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon mmo mmorpg world of warcraft expansion warlords of draenor ek paket meme left shark katy perry
Konami, Silent Hills'le İlgili Soruları Yanıtladı (Güncelleme) Star Wars: Battlefront'ta Yıkılabilirlik Belirli Yerlerde Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

nuksws_99

27.4.2015 15:58:51

0
yaw zaten yapacak bişey yok saçma saçma şeylerle uğraşacaklarına yeni şeyler getirsinler.7 milyon oyuncudan kaçı battle pet lerle uğraşıyorki.. maksimum 10bin

Vinewood

27.4.2015 13:45:46

0
Lore'un ağzına ettiler pet ile kandırmaya çalışıyorlar milleti , yemezler .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
World of Warcraft: Warlords of Draenor
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız