Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Humble Indie Bundle 11'in Gelirleri 2 Milyon Doları Geçti


    Guacamelee, The Swapper, Monaco ve FEZ gibi başarılı bağımsız yapımcı ürünleriyle satışa sunulan Humble Indie Bundle 11'in satıştan çekilmesine üç gün var. İstediğiniz fiyata oyun almanıza izin veren bu paket hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 
 
    Açıklamalara göre Humble Indie Bundle 11'in gelirleri 2 milyon doları geçti. Daha önce bu konuda rekor, Electronic Arts'ın başlattığı Humble Bundle paketindeydi. Bu paket 10.5 milyon dolar gibi büyük bir gelirle kapanmıştı. Bağımsız yapımcıların paketlerinde rekor ise 5.1 milyon ile içerisinde Bastion, Amnesia, Braid, Limbo gibi oyunların yer aldığı beşinci pakete aitti.
 
    Humble Indie Bundle 11 oyunculara oldukça kaliteli oyunlar sunuyor. Şu an için Beat the Average fiyatı 4.68 dolar görünüyor ve paketin satışları üç gün daha sürecek. Kampanya sitesine  buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
PC humble bundle humble indie bundle
"Demon's Souls ve Dark Souls'un Yönetmeninin Yeni Oyunu Serinin Hayranlarını Memnun Edecek" EA, Battlefield 4 Davasını Kazanmış Görünüyor

easyrookie

1.3.2014 17:40:23

0
Hala almayan kaldıysa hemen alsın :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PC
+ TAKİBE
AL
99 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız